Golden Age´liler Purim´i kutladı

Toplum
3 Nisan 2024 Çarşamba

27 Mart Çarşamba günü Golden Age Dostları, Purim Bayramı’nı Ortaköy Sinagogunda kutladı. Golden Age Hanımları eşliğinde Ortaköy Sinagoguna gelen katılımcılar kendileri için hazırlanan masalarda yerlerini aldı.

Rav Naftali Haleva, açılış konuşmasında Purim Bayramı’nın önemini ve geleneğin nasıl oluştuğunu anlattı. Rav Haleva’nın ardından Cemaat Eş Başkanı Erol Kohen ve eşi Sandra Kohen’in vesile olduğu geleneksel döner faaliyetinde, katılımcılar kendileri için hazırlanan öğlen yemeğini yedi.

İzzet Bana’nın verdiği müzik ziyafetine, Golden Age dostları da şarkılar söyleyip alkışlarla eşlik etti; ardından Forti Barokas’ın anlattığı eğlenceli hikayelerle hoşça vakit geçirdiler.

Programın ardından Golden Age Eş Başkanları Rozi Hason ve Luis Karmona, gösterdikleri ilgi ve yardımlarından dolayı Ortaköy Sinagogu Başkanı Alber Elvaşvili ile tüm yönetim kuruluna ve hazırlamış oldukları eğlence programı için de İzzet Bana ve Forti Barokas’a teşekkür ederek, nice güzel günler yaşama dileklerini belirttiler.

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün