Kurumlarımız Pesah hazırlıklarını tamamladı

5784 İbrani yılına göre 22 Nisan Pazartesi akşamı başlayarak 30 Nisan akşamı günü sona erecek Pesah Bayramı vesilesiyle dost ve akrabalarının bayramlarını kutlamak isteyen dindaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla, cemaat kurumlarımız her sene olduğu gibi özenle hazırlandı.

Toplum
3 Nisan 2024 Çarşamba

MİŞNE TORA (ÖYD)

Birçok öğrencinin hazırlık sınıfından üniversite mezuniyetine kadar eğitimlerini sağlayan, tüm ders ve giyim malzemelerini temin eden, sosyal yaşantılarına destek veren ve mezuniyet sonrası iş temin eden ÖYD bu yıl tebrik kartlarının yanı sıra portakallı ve sade şarope, badem ezmesi, fıstık ezmesi, hurma topları ve özel Antakya lezzeti ile doldurulmuş tabaklar hazırladı. Ayrıca her sene olduğu gibi öğrencilerin başarılarını simgeleyen Eğitim İçin Elele, Takdir, Teşekkür, Yolları Açık Olsun, Bir Ders Bir Başarı ve Aydınlığa Doğru adını verdikleri sertifikalar da hazırlandı.

Tel: (0212) 230 90 27 - 230 90 55 – (0542) 523 13 08  [email protected]

 

OR YOM

Geçmişi uzun yıllara dayanan, toplumumuzun yaşlı ve bakıma muhtaç üyelerine hizmet vermek amacıyla faaliyetlerine devam eden Or Yom, Pesah Bayramı için çeşitli sertifikalar hazırladı. Bağışseverliğin bir göstergesi olan Bayram Kartı, Bir Tebessüm Bir Dokunuş, Bir Yudum Sevgi (Portakal reçelli) ve Bayram Şöleni (Pesah Kurabiyesi) sertifikaları ile sevdiklerinize ulaştırırken sizler de bağışlarınızla kuruma katkı sağlamaya devam edebilirsiniz. Bu sayede hem sevdiklerinizi mutlu etmiş hem de yaptığınız katkılarla Or Yom’daki yaşamlara dokunmuş olacaksınız.

Tel: (0212) 252 40 18 - (0533) 378 50 80

[email protected]

 

OR AHAYİM HASTANESİ VAKFI

Balat Or Ahayim Hastanesi, dostlarınız için kâsede bir Pesah geleneği olan haroset, portakal tatlısı, kestane şekeri, çikolata, ayva tatlısı, şamfıstık krokan, badem ve fıstık ezmesi ile doldurulmuş çeşitli servis kâse ve tabakları hazırladı. Tebrik kartı da seçenekler arasında.

Tel: (0212) 267 33 22 - www.orahayim.com

  

YAD - MATAN BASETER

1930 yılından bugüne ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatarak onların ekonomik ve sağlık sorunlarını olanaklar dâhilinde çözümleyerek destek olmayı amaçlayan YAD Matan Baster; Bayram Kartı, Sıcak Yemek, Kahvaltı Paketi, Matsa ve Un, Özel Yetenekli Öğrenci Katkısı, Bayram Et Katkısı, Eğitime Katkı Payı, Komple Aylık Gıda Paketi ve Özel Bayram Paketi seçenekleriyle yalnız bayramda değil tüm sene boyunca bünyesindeki ihtiyaçlılara yardımcı olmaya devam ediyor. Yapacağınız bağış yakınlarınıza gönderilecek sembolik bir kartla bilgilendirilecek.

Tel: (0212) 249 79 37 - 249 56 64 – (0530) 413 69 20

www.matanbaseter.com[email protected]

GÖZLEM GAZETECİLİK

Gözlem Kitap da dostlarınız ve sevdiklerinizin bayramlarını kutlamaya yardımcı oluyor. Sevdikleriniz için Gözlem Kitap’ın geniş yelpazesinden tercih edeceğiniz yerli ve yabancı kitaplar, CD’ler vs. özel fiyatlarla seçenekler arasında. Ayrıca 3 - 6 ay veya 1 yıllık Şalom Gazetesi aboneliği hediye edebilirsiniz.

Tel: (0212) 231 92 82

www.gozlemkitap.com[email protected]

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün