Or Yom´lular etkinliklerle günlerini değerlendiriyor

Or Yom´da etkinliklerimiz her zaman olduğu gibi eğitici ve eğlendirici olmaya devam ediyor.

Toplum
6 Aralık 2023 Çarşamba

Murat Ojalvo

Her ayın son haftası o ay doğan pansiyonerlerimiz için düzenlenen toplu doğum günü kutlaması pasta eşliğinde gerçekleşti. Hafta içi farklı günlerde fizyoterapist ve stajyerler eşliğinde kişisel veya grup egzersizi olarak hareket kabiliyetlerini arttırmaya yönelik seanslarımız devam ediyor. Kurumumuzun anlaştığı üniversitelerde bölümleri ile ilgili olan genç öğrenciler staj amaçlı eğitimlerinin bir bölümünü kurumumuzda yapmaktalar. Tecrübe kazanmaları, kendilerini geliştirmeleri için Or Yom bu genç öğrenciler için bir okul vazifesi görmekte. Stajları biten öğrenciler kurumda staj yapmanın yanında toplumumuzu daha yakından tanıma fırsatı bulmanın kendileri için büyük şans olduğunu söylemekteler.

Perşembe günleri Bingo etkinliğimizin yanında bu hafta Melis Ojalvo konuktu. Kahkaha terapisi etkinliği yemekhane salonumuzda oldukça kalabalık bir katılımcı önünde gerçekleşti. Streslerle ve sıkıntılarla dolu geçen hayatımıza gülerek de olsa bu stresimizi azaltmaya yönelik gerçekleşen terapi, pansiyonerlerimiz tarafından çok sevildi.

Hafta içi bilişsel beceri etkinliğinde ‘Scrabble’ oynandı. Teras katındaki barkovizyondan sosyal servisimizin organize ettiği Pera Müzesi dijital gezisi düzenlendi. ‘Her Şabat'da her eve Hala Ekmeği’ projesi kapsamında kurumumuza cuma günleri Hala ekmekleri gelmeye devam ediyor. Cem Abravay ve arkadaşlarının organize ettiği bu anlamlı proje ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün