UÖMO´da Yosef´in Renkli Rüyaları Müzikali ile unutulmaz Hanuka kutlaması

Toplum
13 Aralık 2023 Çarşamba

Yosef’in Renkli Rüyaları Müzikali ile başlayan, eğlenceli etkinliklerle devam eden UÖMO’daki Hanuka kutlamasında alkışlar; Broadway’de yaklaşık 50 yıldan bu yana gösterimde olan bu unutulmaz müzikali muhteşem bir performansla sahneleyen anaokulu, ilkokul öğrencileri içindi. UÖMO’nun minik yıldızlarının enerjisi bu özel gösteriyi ve kutlamayı unutulmaz kıldı.

Müzikalin en çarpıcı şarkılarını seslendiren, rengarenk kostümleri eşliğinde sahnede dans eden ve hikayeyi anlatan öğrencilerin birbirleriyle uyumu ve dayanışması görülmeye değerdi. Gün boyunca bayramın ışıltısı öğrencilerin, ailelerin gözlerinde ve yüzlerinde parlıyordu. Hanuka Bayramı'nın 3. gününü bir araya gelerek kutlamanın, hep birlikte olmanın güzelliğini bir kez daha hatırlattığını ifade eden UÖMO Eğitim Koordinatörü Röne Kaspi, “10 Aralık Pazar toplumumuz çocuklarına açık, okulumuzdan yaklaşık 200 kadar anaokulu ve ilkokul öğrencimizin sahne aldığı müthiş bir Hanuka gösterisi sergilendi. Lise öğrencimiz James Sparkes'ın güzel sesi ve oyunculuğu, trompetçilerimizin başarısı, çocuklarımızın sahne performansı, sahnede rol alan çalışma arkadaşlarımızın sunum yaparken yaşadıkları heyecan, mutluluk ve gururun izleyicilere yansıması ve tekrar hep birlikte olmanın verdiği keyif görülmeye, yaşanmaya değerdi. Sahne arkasında görev alan öğretmen ve çalışma arkadaşlarımız büyük bir iş başardı. Dekor, kostümler, replikler, şarkılar, danslar her detay düşünülmüştü. Yahudi Kültürü Eğitimi Departmanı, Halkla İlişkiler Departmanı, öğretmenlerimiz ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza bizlere Hanuka coşkusunu yaşattıkları için teşekkür ederim. Yolumuz daima aydınlık olsun. Daha nice güzel kutlamalara” diyerek duygularını ifade etti.

Gösterinin ardından, öğrenciler, mozaik atölyelerinde aileleriyle birlikte kendi hanukiyalarını hazırladılar ve Hanuka’nın vazgeçilmezi ponçiklerini yediler. 

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün