İbrahimovic: "Ben Tanrı´yım, şaka yapmıyorum"

İbrahimovic: "Ben Tanrı´yım, şaka yapmıyorum" Futbola haziran ayında veda eden İsveçli forvet Zlatan İbrahimovic, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Spor
4 Ekim 2023 Çarşamba

Ünlü gazeteci Piers Morgan'a konuşan İbrahimovic “Ateşle oynamak ister misin?” sorusuna, "Ben Tanrı'yım dediğimde şaka yaptığımı mı sanıyorsunuz? Şaka yapmıyorum” diye yanıt verdi.

İbrahimovic son olarak ise, "Ben en iyisiyim, geri kalan her şeyi boşver" dedi.

İbrahimovic, profesyonel futbolculuk kariyerinde 988 maçta 573 gole imzasını koyarken, pek çok kez de yılın futbolcusu ödülünü kazandı.

Kariyerinde sırasıyla Malmö, Ajax, Juventus, İnter, Barcelona, Milan, Paris Saint Germain, Manchester United, LA Galaxy ve tekrar Milan forması giyen İbrahimovic pek çok şampiyonluk ve kupa sevinci yaşadı.

İbrahimovic'in kariyerinde beş İtalya Serie A, dört Fransa Ligue 1, iki Hollanda Ligi, bir İspanya La Liga, bir UEFA Avrupa Ligi, bir Avrupa Süper Kupası, bir FIFA Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluklarının yanı sıra iki Fransa Kupası, bir Hollanda Kupası, üç İtalya Süper Kupası, iki İspanya Süper Kupası, bir İngiltere Lig Kupası ve bir Hollanda Süper Kupası gibi önemli başarılar bulunuyor.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün