Bat-Mitzvah, Adam Sandler´ın en sevilen filmi oldu

Adam Sandler´ın yeni ´Bat-Mitzvah´ filmi aktörün kariyeri boyunca rol aldığı filmler arasında en yüksek reytingi alan filmi oldu.

Dünya
6 Eylül 2023 Çarşamba

‘You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah’ kariyeri gişe rekoru kıran filmlerle dolu Adam Sandler’ın en iyi eleştiri alan filmi oldu. Film, yayınlandığı Netflix’in izleyicileri arasında da büyük ilgi gördü. 

Netflix’te yayınlanan, gençlik dramını ve kutsal Yahudi reşit olma törenini konu alan filmde Sandler'ın gerçek hayattaki eşi ve kızları da rol alıyor. Filmdeki oyuncu seçimi Hollywood’da kayırmacılıkla ilgili “nepo bebek” tartışmasının devam ettiği bu dönemde eleştirilere neden oldu, ancak bu filmin Rotten Tomatoes sitesinde yüzde 96 puan aldığı gerçeğini değiştirmedi.  

Bu, Rotten Tomatoes’ın gerçekleştirdiği anketi yanıtlayan yorumcuların yüzde 96’sının filme genel olarak olumlu baktığı anlamına geliyor. Bu oran, hem 1990'larda Sandler’ın olağanüstü popüler olan komedi filmlerinden (yüzde 40 puan alan ‘Billy Madison’ gibi) hem de eleştirmenlerce oldukça beğenilen drama türünden filmlerinden (yüzde 91 puan alan ‘Uncut Gems’ gibi) aldığı puandan daha yüksek bir oran.

Filmin yönetmeni Sammi Cohen yaptığı açıklamada, “Hayalim gerçekleşti. Sanki gerçeküstü gibi geliyor ve sindirmesi biraz zaman aldı. Büyürken Billy Madison’ı ve Adam Sandler’ı severek büyüdüm. Onun Yahudi olmasının bununla hiçbir ilgisi yoktu. O gerçek bir ikon” dedi.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün