Yazarlarımızdan Sarp Kaston ilk romanını çıkardı

Duymayan Kalmasın
24 Ağustos 2022 Çarşamba

Şalom ArtıOnsekiz’in genç yazarlarından Sarp Kaston’un ilk romanı ‘Tanrı’ların Yalnızlığı’ okuyucunun beğenisine sunuldu. Her zaman için yazmayı sevdiğini söyleyen Sarp Kaston, hayallerini gerçekleştirmek için ilk adımı attığı için mutlu olduğunu ekledi. Roman, şiir, tiyatro, deneme gibi farklı türlerde çalışmalar yapan genç yazar, ileride farklı işler sunmaya devam etmek istiyor.

İlk romanı ‘Tanrı’ların Yalnızlığı’, Ritim Sanat Yayınevi tarafından basıldı ve ilk etapta yalnızca yayınevinin sitesi üzerinden satışa sunuldu. Yazar, romanında günümüz dünyasındaki problem olarak nitelendirilebilecek bazı konuları eleştirel bir dil ile kurgusal metin aracılığı ile ele alıyor. Sosyal medyanın insanları yalnızlaştırılması, herkesin aynı düşünmeye, aynı hareket etmeye başlaması ele alınan konulardan bazıları. Yazar bu konuları ele alırken aynı zamanda okuyucuya empati yaptırmayı amaçlıyor. Kitabın ana konusu da inançların bağımsızlığı. Her insanın inancı, yaşayış şekli sadece onun zihinsel süreci ile açıklanabilir ve günümüzde inanç meselesi problem olarak nitelendirebileceğimiz konuların başında geliyor. Çoğu insan kendi inancına sahip başka insanlar hakkında söz sahibi olduğuna inanıyor. Genç yazar bu konuyu kurgusal bir metin ile ele alıyor. Daha yolun çok başında olduğunu söyleyen Sarp Kaston bu süreç içinde kendini geliştirmeye devam etmek istiyor ve bunun da en önemli araçlarından birinin okumak olduğunu söylüyor.

Şalom ArtıOnsekiz oluşumumuzu kurduğumuz ilk zamanlardan beri kalemi ve etkileyici yazıları ile bize destek veren genç yazarımızı ilk romanı için tebrik ediyor, bu alanda başarılarının devamını diliyoruz! İleriki süreçlerde de değerli arkadaşımız ve ekip üyemizin arkasındayız!

Destek olmak ve kitabını satın almak için:

https://ritimsanatyayinlari.com/urun/sarp-kaston-tanrilarin-yalnizligi/

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün