Adam Sandler´dan yeni bir prodüksiyon daha yolda görünüyor

Dünya
22 Haziran 2022 Çarşamba

Geçen ay Adam Sandler eğlenceli bir törenle kızının Bat Mitzva partisini gerçekleştirdi. Bu durum Adam Sandler prodüksiyon şirketi tarafından Bat Mitzva konulu yeni bir filmin temellerinin atıldığının göstergesi. Adam Sandler’ın castingini sunduğu filmin genç yazar Fiona Rosenbloom tarafından 2005 yılında ‘Bat Mitzva’ma Davetli Değilsin’ romanından uyarlandığı söylendi.
Happy Madison Prodüksiyon şirketinin yapımcılığını üstlendiği bu filmde Adam Sandler’in rol alıp almayacağı henüz belli değil. Filmin yönetmenliğini ‘Crush’, ‘Hollywood Darlings’ ve ‘Mr. Student Body President’, filmlerinin de yönetmeni olan Sammi Cohen’in yapacağı söylendi. Filmin bir kısmının 20 Haziran -12 Ağustos arası Toronto’da çekileceği bildirildi.
Romanda, ortaokul çağındaki birbiriyle yarışan gençlerden Stacy Friedman Bat Mitzva kızı olarak başrol üstlendi. Arka planda 12-14 yaşlarında Yahudi olmayan ancak Yahudi geleneklerine çok ilgili İtalyan asıllı Dante adlı bir kız lyer yer almakta.
Yeni yapılan bu film Netflix’te gösterime sunulacak. Sandler, 2020 yılının başında dört filme imza atmıştı bunlardan ikisi ‘Hubie Halloween’ ve ‘The Hustle’ gösterime girdi.
Geçen ay Adam Sandler kızı Sunny için Jennifer Aniston, Charlie Puth ve Los Angeles’ta yaşayan iyi arkadaşı David Spade eşliğinde görkemli bir Bat Mitzva partisi organize etmişti. İki yıl önce de büyük kızı Sadie için Adam Levine’in performans gösterdiği muhteşem bir Bat Mitzva partisi yapmıştı.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün