´Tinder Dolandırıcısı´ sessizliğini bozdu, kendisine ´beyefendi´ dedi

Netflix´te yayınlanan Tinder Avcısı belgeseli ile tanınan İsrailli dolandırıcı Simon Leviev, uzun süren sessizliğinden sonra ilk kez açıklama yaptı.

Dünya
22 Şubat 2022 Salı

Son zamanlarda izlenme rekorları kıran Tinder Avcısı isimli belgesele konu olan kendini zengin elmas tüccarının oğlu olarak tanıtan Simon Leviev ilk defa açıklamalarda bulundu. 

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılan Simon Leviev, ‘‘Ben bir Tinder dolandırıcısı değilim. Sahtekâr ya da fake değilim. İnsanlar beni tanımıyor, bu yüzden beni yargılayamazlar. Ben sadece Tinder’da bazı kızlarla tanışmak isteyen bekar bir adamdım. Ben bir beyefendiyim’’ dedi.

Televizyon programında konuk olarak yer alan Simon'ın yanında kız arkadaşının olması da dikkatlerden kaçmadı.

Leviev, Instagram'da hayatının sadece 'zengin' kesitlerini paylaşarak Tinder’da tanıştığı kadınları dolandırdı. Leviev ayrıca, Netflix'te yayınlanan belgeselden sonra hayranları ile para karşılığı video çekerek kazancını katladı.

Leviev'in bu zamana kadar yaptığı dolandırma kurguları sayesinde dünyanın dört bir yanındaki kadınlardan yaklaşık 7,4 milyon sterlin kazandığı açıklandı.

Bir Tinder yetkilisi, “Simon Leviev'i ve bilinen tüm sahte hesaplarını kalıcı olarak Tinder'dan kaldırdık. Ayrıca belgeselin de yayınlanması ile beraber bu kişi hakkında da soruşturma açıldı’’ dedi.

Ok Cupid, Hinge, PlentyofFish, OurTime, Meetic, Pairs ve Match gibi arkadaşlık uygulamaları da Leviev'in profilinin kalıcı olarak kapatıldığını açıkladı.

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün