Model Bar Refaeli´nin annesi hapishaneden erken tahliye edilecek

İsrailli model Bar Refaeli´nin annesi Tzipi Refaeli´ye Eyalet Savcılığı´nın tavsiyesi üzerine salı günü İsrail Hapishane Hizmetleri´nin şartlı tahliye kurulu tarafından erken tahliye hakkı verildi.

Dünya
13 Nisan 2021 Salı

Tzipi Refaeli, vergi kaçakçılığından Ramle'deki Neve Tirtza kadın hapishanesinde yedi ay hapis yattı. İlk olarak 16 ay hapis cezasına çarptırılan Refaeli, 22 Mayıs'ta (normal cezasının ortasında) serbest bırakılacak. Bar Refaeli ise vergi kaçakçılığından dolayı engelli yetişkinler için bir okulda 9 ay toplum hizmeti cezası almıştı.

Kanal 13, Tzipi Refaeli’nin serbest bırakıldıktan sonra, haftada bir sosyal hizmet görevlisi ile görüşeceğini, kadınlar için bir rehabilitasyon programına katılacağını ve engelli çocuklar için bir merkezde toplum hizmeti vereceğini bildirdi.

Eyalet Başsavcılığı'ndan bir kaynak Tzipi Refaeli’nin Kanal 12 News’a serbest bırakılmasının nedenlerini açıkladı: Kaynak, “Bu onun ilk hapis cezası, hapishanede çok iyi davranışlar sergiledi ve gerektiği gibi tedavi prosedürlerinden geçti. Ayrıca bir rehabilitasyon programı kurdu" dedi.

Refaeli, iki ay önce ocak ayında koronavirüse yakalandıktan sonra af dilekçesi vermiş fakat Adalet Bakanlığı Aflar Dairesi tarafından reddedilmişti. Refaeli’nin ailesi, Tzipi’nin kalp rahatsızlığı nedeniyle ciddi risk altında olduğunu açıklamıştı.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün