EXXEN PROGRAMLARI: TOP 5!

Exxen´de son zamanlarda popüler olan 5 eğlenceli içeriği sizin için sıraladık!

Duymayan Kalmasın
9 Nisan 2021 Cuma

Liana Yakar & Melih Banana

Enis Arıkan Talk Show

Enis Arıkan her hafta cuma günleri birbirinden özel konukları programında ağırlıyor. Konuklarıyla sadece sohbet etmekle kalmıyor aynı zamanda şarkı söylüyor, dans ediyor. En çok konuşulan, sosyal medyada herkesin çok beğenip paylaştığı Melis Sezen’le dans ettiği bölüm oldu. İkisinin de sergilediği muhteşem performans Exxen programındaki en çok beğenilen bölümlerin arasına girdi. Şu anda Exxen’de 13 bölüm mevcut.

Zeynep Bastık ve Konukları

Exxen’den önce Youtube kanalında da çeşitli şarkıcıları çağırıp düet yapan Zeynep Bastık, Exxen platformunda her hafta bir ünlüyü programında konuk ediyor. Bölüm içinde hem ağırladığı konuk ile düet yapıyor aynı zamanda da sohbet ediyor. Yaptığı düetlerle çok beğeni toplayan Zeynep Bastık, Exxen’de yayınlanan bölümlerdeki sadece düet yaptığı kısımları Youtube kanalında paylaşmaya devam ediyor. Şu an Exxen’de 9 tane video mevcut.

Katarsis

Uzm. Psikolog Gökhan Çınar’ın her hafta cumaları yayınlanan programında 13 bölüm mevcut. Daha önce Youtube’da da içerik paylaşırken şu an Exxen’de içerik paylaşmaya devam ediyor. Her bölüm bir konuğunu ağırlayan Gökhan Çınar, çeşitli sorular yönelterek konuklarının günlük hayatta yaşadığı zorlukları, aile ilişkilerini ve çocukluk dönemlerini ele alıyor.

Konuşanlar

Hasan Can Kaya’nın pandemi döneminin başında Youtube’da inanılmaz popülerleşen ve sonrasında Exxen’e taşınan kendine has formatında her hafta seyircilerini konuk koltuğuna oturtup izleyicilere keyifli ve bol kahkahalı anlar yaşatıyor. İki perdeden oluşan gösterinin ilk perdesinde izleyicilerle interaktif bir gösteri yapan Hasan Can Kaya, ilginç bulduğu bazı seyircileri gösterinin ikinci yarısında seyirci olarak alıp kendine has sorular sorarak ekran başındakileri güldürmeye devam ediyor. Şu anda Exxen’de Youtube döneminden gelen 30, Exxen yeni sezonu adına da 15 bölüm mevcut.

TolgShow

Karşınızda Tolga Çevik’in yılların eskitemediği kendiyle özdeşleşen gösterisi. İlk başta Komedi Dükkânı adıyla başlayan, daha sonrasında Arkadaşım Hoş geldin ve Müdür Ne’aptın adıyla devam eden ve son olarak TolgShow adını alan program şu anda Exxen izleyicilerini ve salondaki izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam etmekte. Tolga Çevik’in “Arkadaşım”, Fırat Parlak’ın “Yönetmen” ve Özer Atik’in “Minik” olarak başını çektiği gösteri, bazı zamanlarda televizyon dünyasının tanınan isimlerini de konuk alarak her seferinde bizi güldürmeye devam ediyor. Şu anda Exxen’de 11 bölüm mevcut.

 

 

 


Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün