UÖMO eğitimde sınır tanımıyor

UÖMO öğrencileri yuvadan liseye kadar tüm sınıflarda farklı konularda katıldıkları farklı etkinliklerle eğitimlerini pekiştirmeye devam ediyor.

Toplum
17 Nisan 2024 Çarşamba

Ortaokul FIRST LEGO League Kulübü öğrencileri, ‘Bilim Kahramanları Buluşuyor / FIRST LEGO League Challenge’ İzmir Ulusal Turnuvası’nda UÖMO’yu başarıyla temsil ettiler. ‘Master Piece’ temalı yarışmada öğrenciler, parmak kaslarını kullanamayan down sendromlu bireyler için daha rahat boya fırçası tutabilme aparatı geliştirdi. Proje jüriden büyük ilgi gördü.

7. sınıf öğrencileri European Jewish Communities Friendship Projesinin İstanbul ayağını başarıyla tamamladılar. Dört gün boyunca keyifli vakit geçiren gençler, arkadaşları ve öğretmenleri ile birlikte ortak çalışmalar, sunumlar yaptılar ve aynı zamanda da yabancı dil becerilerini geliştirdiler.

9. sınıf öğrencileri ise Los Angeles’da, De Toledo Highschool’da derslere girerek ve gezerek hem öğrenmenin keyfine vardılar hem de network’lerini geliştirme imkanı buldular.

İlkokul İngilizce Portfolyo günlerinde 4. sınıf öğrencileri anne ve babalarına İngilizce sunumlarını yaparken, hem tüm yıl öğrendikleri İngilizce bilgileri pekiştirdiler hem de sahnede söyledikleri şarkılarla herkese keyifli dakikalar yaşattılar.

UÖML'li gençler Or Yom'da yaşayan pansiyonerlerin bayramlarda ziyaretlerine gidiyorlar, Alef'e geldiklerinde ise onlarla birlikte keyifli etkinlikler yapıyorlar. Sosyal sorumluluklarının her zaman bilincinde olan öğrenciler; “Her koşulda yaşamın değerini vermesini bilen toplumumuzun yaşlıları ile geçirdiğimiz saatler bizim için çok değerli” sözleriyle duygularını ifade ediyorlar.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün