Sharon Osbourne: ´´Kanye West yanlış Yahudi´ye bulaştı´´

Ünlü televizyon kişiliği Sharon Osbourne, ünlü heavy-metal şarkıcısı kocası Ozzy´nin şarkısını izinsiz kullandığı için Kanye West´i uyardı.

Dünya
12 Şubat 2024 Pazartesi

Black Sabbath solisti Ozzy, cuma günü X platformunda yaptığı paylaşımda Kanye West’in ‘Savaş Domuzları’ şarkısının vokalsiz klibini kullanmak için izin istediğini ancak izin vermediğini belirtti.

Ozzy, ‘‘O bir Yahudi karşıtı. Birçok kişinin acı çekmesine sebep oldu. Bu adamla ilişki kurmak istemiyorum. Ancak West perşembe günü Chicago'da yeni albümü Vultures için düzenlediği bir partide yine de klibimizi kullandı’’ ifadelerine yer verdi.

Babası Yahudi olan Sharon Osbourne TMZ internet sitesine verdiği demeçte, "Kanye bu sefer yanlış Yahudi'ye bulaştı. Nefreti temsil eden bir Yahudi karşıtı’’ dedi.

West ise misilleme olarak, Instagram hesabında Osbourne'ların geçen yıl Cadılar Bayramı’nda kendisi ve eşi Bianca Censori gibi giyindikleri bir fotoğrafı yayınladı.

West, ‘‘Ozzy aslında bana hayran. Belli ki sosyal medya hesabını kişisel asistanı yönetiyor’’ dedi.

West son yıllarda Hitler’i övdüğü ve antisemit paylaşımlar yaptığı için birçok eleştiri almıştı. Ünlü spor markası Adidas ise, bu nedenle West ile iş birliğini bitirmişti.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün