Soprano Titanium ile İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm

Sağlık
31 Ocak 2024 Çarşamba

İstenmeyen tüylerinden kalıcı olarak kurtulmak isteyen milyonlarca kişinin ortak özelliği güvenli, etkili ve ağrısız bir yöntem ile işlem yaptırmaktır. Soprano Titanium yeni nesil bir lazer epilasyon yöntemidir ve bu isteklere cevap vermeyi hedefler. Soprano Titanium, ödüllü Soprano Ice lazer epilasyon sistemlerinin en yeni versiyonudur. Günümüzün gelişmiş lazer epilasyon yöntemlerindendir.

Alma Lasers firması tarafından geliştirilen Soprano Titanium, etkili sonuçları konforla birleştirerek lazer epilasyon uygulamalarında gelinebilecek son noktaya ulaşan bir sistem olmayı başarmıştır. Soprano Titanium, 4 cm² genişlikteki aplikatörü ve gelişmiş soğutma sistemi sayesinde daha acısız, daha etkili ve daha hızlı lazer epilasyon mümkün hale gelmiştir.

Soprano Titanium, cildi uygulama boyunca sürekli olarak soğutan ve tüm tedavi boyunca konfor sağlayan benzersiz bir soğutma sistemine sahiptir. Tüm bu özellikleri sayesinde Soprano Titanium cihazları, Buz lazer epilasyon merkezlerinin müşterileri için tercihidir.

Buz Lazer Hakkında Sık Sorulanlar

Buz Lazer Güneş Lekesi Yapar Mı?

 Buz Lazer sahip olduğu ütüleme tekniği (in-Motion) ve gelişmiş soğutma sistemi olarak bilinen, Ice Teknolojisi ile oluşabilecek herhangi bir yan etki riskini minimuma indirmektedir. Buz Lazer, yılın her dönemi güvenle uygulanabilir. Buz lazer seansından sonra güneş lekesi oluşumunu önlemek adına, 1 hafta önce ve seanstan 1 hafta sonra güneş ile birebir temastan kaçınmak gerekir. Ayrıca Buz Lazer epilasyon seanslarından sonra hastaların günlük yaşantılarında SPF 30 veya SPF 50 güneş koruyucu kullanımına özen göstermesi halinde güneş lekesi oluşumu gözlenmez.

Buz Lazer Epilasyon Sonuçlar Kalıcı mıdır?

 Buz Lazer FDA onaylı güvenilir bir sistemdir. Buz Lazer sahip olduğu patentli teknolojiler ile olabilecek en konforlu lazer epilasyonu mümkün kılar. Eğer hastanın hormonal bir rahatsızlığı yok ise ortalama 6-8 seansta Buz Lazer ile istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak mümkündür. Buz Lazer epilasyon ile istenmeyen tüylerin tedavisinde %80-90 oranında başarı sağlanmaktadır. Lazer epilasyon merkezleri müşterilerine kalıcı sonuçları konforla sağlamak adına ilk tercihi, Buz Lazerin son teknoloji cihazı olan soprano titaniumdur.

 

Buz Lazer Epilasyon Merkezleri Seans Fiyatları Nasıl Belirliyor?

 Buz Lazer epilasyon seans fiyatları uygulama yapılacak kişinin bölge sayısı, bölgenin genişliği, kıl yoğunluğu, kıl yapısı, cilt yapısı, gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Buz Lazer epilasyon merkezleri bütün bu faktörleri göz önünde bulundurarak seans sayılarını belirlemektedir. Size en yakın, gerçek Buz Lazer cihazları ile işlem yapan www.buzlazer.com linkinden iletişime geçebilir ve detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün