Doret Habib´in ´Mavi Çileğin Sırrı´ kitabı yayımlandı

Gazetemiz Ekonomi Sayfası yazarlarından, medya ve kurumsal iletişim sektöründe stratejik iletişimin duayeni olarak tanınan Doret Habib´in kaleme aldığı ´Mavi Çileğin Sırrı´ kitabı, Destek Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Toplum
31 Ocak 2024 Çarşamba

Kırmızı çileklerle dolu bir dünyada, mavi çileğin sırrını çözmeye hazır mısınız? Başarılarıyla dikkat çeken kişisel ve kurumsal markaların iletişim ve pazarlama sırlarını anlatan ‘Mavi Çileğin Sırrı’, kişilerin benzersiz markalarını yaratmalarına ve rekabette öne çıkmalarına yardımcı oluyor. İnsanların içlerindeki keşfedilmeyi bekleyen değerleri görmelerine yardımcı olan ve farklılıklarını güce dönüştürmeleri için interaktif bir rehber olan kitap, pazarlama dünyasına yeni bir bakış açısı kazandırıyor.

30 yıllık kariyeri boyunca yüzlerce CEO, üst düzey yönetici, firma ve kuruluşa rehberlik eden Habib, markalaşma sanatının inceliklerini ‘Mavi Çileğin Sırrı’ metaforu üzerinden ele alıyor. Kitaba adını veren Mavi Çilek Teorisi, içimizde keşfedilmeyi bekleyen değerleri ve fark yaratan yönlerimizi temsil ediyor. Kırmızı çileklerin arasında parlayan mavi bir çilek olmak cesaret istediği kadar, benzersizliğin de simgesi oluyor. Ana teması ‘Potansiyelini Değere Dönüştür’ olan kitap, marka imaj çalışmalarından, etkili iletişim tekniklerine, kriz iletişiminden, medya ve reklam faaliyetlerine kadar pek çok konuda kapsamlı bilgiler içeriyor. Beş bölümden oluşan ‘Mavi Çileğin Sırrı’nda Habib, her şeyden önce kişinin kendini yeniden keşfetmesini öğütleyerek yola koyuluyor.

Marka itibarını yükselterek değer yaratmak isteyen tüm meslek sahipleri için interaktif bir kılavuz niteliği taşıyan eser; üst düzey firma yöneticileri, CEO’lar, yönetim kurulu üyeleri, girişimciler, kurumsal iletişimciler, satış ve pazarlamacılar, iletişim, marketing, işletme, iktisat gibi konularla ilgilenenler, eğitim firmaları ve akademik çalışmalar gerçekleştirenlerin yanı sıra, yetenek veya uzmanlık gerektiren meslekleri icra eden sanatçılar, siyasetçiler, sporcular ve doktorlar da dahil herkes için pek çok rotanın bir arada olduğu bir referans kitabı.

Kitapta yer alan kare kodlarla da içerikte geçen web sayfaları ve videolara ulaşılabiliyor. Kitap bu yönüyle içeriği ve okuyucuları arasında zengin bir deneyim sunarak, çok yönlü bir etkileşim vaat ediyor.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün