Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş en zenginler listesinde

Filenin Sultanları´ndan Zehra Güneş ile Ebrar Karakurt ve Brezilyalı smaçör Gabi Guimaraes dünyanın en zengin kadın voleybol oyuncuları arasında yer aldı.

Spor
8 Kasım 2023 Çarşamba

Bu yaz Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı ile ülkemizi gururlandıran Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş bu kez servetleriyle gündem oldu. İki genç voleybolcu net servetleriyle en zengin kadın voleybolcular listesine girdi. 

Rich Verse geçtiğimiz haftalarda en zengin kadın voleybol oyuncularının yer aldığı bir liste yayınladı. Listede ise Filenin Sultanları’ndan Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt da yer aldı. Rusya’da forma giyen Karakurt’un net servetinin 4,2 milyon dolar olduğu belirtildi ve genç oyuncu en zengin kadın voleybolcular listesinde 13. sırada yer aldı. VakıfBank oyuncusu Güneş ise 4 milyon dolarlık serveti ile listede Karakurt’un hemen ardında, 14. sırada gösterildi. 

Yayınlanan listede en zengin kadın voleybolcu olarak gösterilen isim ise Sheilla Castro oldu. Brezilyalı voleybolcunun toplam servetinin 12 milyon dolar olduğu aktarıldı. Sheilla Castro’nun ilk sırada yer aldığı en zengin kadın voleybolcular listesinde ilk dört sırası Brezilyalı oyunculardan oluşuyor. Castro’nun ardından listede yer alan ikinci voleybolcu 9,1 milyon dolarlık serveti ile Jaqueline Carvalho, üçüncü 8,8 milyon dolar ile Vodafone Sultanlar Ligi’nden VakıfBank oyuncusu Gabriela Guimaraes, dördüncü ise 7,7 milyon dolar ile Thaisa Daher. 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün