İsrailli Dövüşçü, Holokost´u inkâr eden antisemit beyaz üstünlükçüye özür diletti

Amerikan Karma Dövüş Sanatları Organizasyonundan (UFC), ´Ölümcül´ lakaplı İsrailli dövüşçü Natan Levy, geçen hafta düzenlenen bir kafes dövüşünde antisemit beyaz üstünlükçü Nick Fuentes´in destekçisini yendi.

Dünya
21 Ağustos 2023 Pazartesi

Dövüş organizasyonu ‘Ben’ lakaplı Fuentes taraftarı ile Nevy arasında Twitter’da başlayan atışmanın ardından geldi. Twitter’da Ben’in üstsüz fotoğrafı yayınlandı ve tüm Fuentes destekçilerinin bu şekilde görünmesi gerektiği ifade edildi.

Fotoğrafa yorum yapan Natan Levy de Ben’in fiziğini çubuğa benzetti. Ben ise bu yorumun ardından Levy'yi Las Vegas'ta bir kafes dövüşüne davet etti. 

Ben, müsabaka başlamadan önce, Holokost'u reddeden ve Hitler'i öven beyaz üstünlükçü Fuentes'i desteklediğini belirtti. Levy de ona bir ders vermek istediğini ifade etti.

Levy, ‘‘Ona çok fazla zarar vermeyeceğim ama bir ders verilmesi gerekiyor. Eğitim bazen acı vericidir’’ ifadelerini kullandı.

YouTube'da yayınlanan müsabaka Levy zorlanmadan kazanan taraf oldu.

Levy dövüşün ardından Ben'i özür dilemeye zorladı. Ben, Holokost'ta altı milyon Yahudi'nin öldürüldüğünü kameraya itiraf etti.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün