Or Yom´da faaliyetler devam ediyor

Son iki hafta içinde gerçekleştirilen yoğun faaliyetlerle pansiyonerlere kaliteli zaman geçirtme çabaları tüm hızıyla devam ediyor.

Toplum 1 yorum
9 Ağustos 2023 Çarşamba

Murat Ojalvo

Sıcak günlerin pansiyonerlerin üzerinde etkilerini azaltmak amacı ile dış mekanlarda vakit geçirmeye yönelik faaliyetlere öncelik veriliyor. Anna Kalaonra Fonundan karşılanan gezi ile pansiyonerler için Rumeli Kavağı Spor Tesislerine bir gezi düzenlendi. Deniz kenarında, lezzetli yemekler eşliğindeki pansiyonerleri çok mutlu etti.

Düzenli olarak gerçekleştirilen, ay içinde doğan pansiyonerler için toplu doğum günü etkinliği her zamanki gibi keyifli geçti. Bunlar dışında haftalık Bingo etkinliğimiz yoğun katılımla devam ediyor. Ebru sanatı etkinliği, patates baskısı etkinliği, kokulu sabun etkinlikleri sayesinde pansiyonerler el becerilerini geliştirici yeni faaliyetlerle tanışıyor.

Son etkinliğimiz kurumumuzda yaşayan pansiyonerlerin birinin oğlu tarafından gerçekleşti. Teras katında ‘Büyükada Hikayesi Belgeseli’ gösterine katılım oldukça kalabalık oldu. Bu etkinlik için pansiyoner yakınımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu ve benzeri faaliyetleri gerçekleştirmek  için kurumumuz kapıları her zaman açık.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün