UÖMO uluslararası vizyonunu, Head of School Nancy S. Swartz ile daha ileriye taşıyacak

UÖMO´yu dünya eğitim platformunda daha ön sıralara taşımayı hedefleyen Türk Yahudi toplumu ve UÖML Vakfı yöneticilerinin katkılarıyla bu yıl, Kanada, Hollanda, Çin, Hindistan gibi dünyanın birçok ülkesindeki prestijli öğrenim kurumlarına liderlik yapmış Nancy Sanderson Swartz, UÖMO´nun akademik kadrosuna katıldı.

Toplum
12 Temmuz 2023 Çarşamba

Lider eğitimci Nancy Sanderson Swartz, yeni eğitim döneminde başta UÖMO Eğitim Koordinatörü Röne Kaspi olmak üzere, okul müdürleri, yönetim ekibi ve akademik kadro ile iş birliği içerisinde, UÖMO öğrencilerine uluslararası anlamda akademik, sosyal, kültürel deneyimler sunmak ve akreditasyonlarını geliştirmek amacıyla çalışmalarını yürütecek.

Bu çalışmalar kapsamında UÖML diplomasının dünya eğitim platformunda daha da değer kazanacağına inandığını ifade eden UÖML Vakıf Başkanı Metin Bonfil, “Ms. Nancy’nin UÖMO gibi okullarda en iyi küresel uygulamaları adapte etmek; uluslararası akreditasyon kurumlarının süzgecinden geçirerek mükemmeliyeti hedeflemek ve genç mezunların dünyanın en iyi yüksek öğrenim kurumlarına kabul edilmelerini sağlamak gibi çok güçlü yönleri bulunuyor” diyerek UÖMO’yu yeni eğitim döneminde dünya çapında farklı yeni fırsatların beklediğini ifade etti.

Uluslararası eğitim modelleri uygulayan UÖMO’nun Eğitim Koordinatörü Röne Kaspi de Swartz’ın UÖMO Ailesi’ne katılmasından büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Kaspi, “Her geçen yıl öğrencilerimizin uluslararası platformlarda yer aldığı projeler ve uluslararası başarıların sayısı artıyor. Vakfımızla birlikte uzun bir süredir akreditasyon girişimleri üzerinde çalışıyoruz. Uluslararası okullarda IB DP, MYP, PYP, iEYC, iPC, iMYC, IGCSE eğitim modelleri, CIS, NEASC, MSA, WASC akreditasyon sistemlerindeki deneyimi bulunan Swartz’ın okulumuza büyük değer katacağına inanıyorum” diyerek yeni eğitim döneminde kendiyle iş birliği içinde çalışmayı heyecanla beklediğini aktardı.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün