´Başlangıçtan Sonsuza´

Toplum
8 Haziran 2023 Perşembe

2019’dan itibaren Tip1 diyabetli kızı ile ilgili deneyimlerini paylaştığı bir blog yazan, yeni tanı almış Tip1 diyabetli çocuğu olan ailelere biraz olsun ışık tutmak ve morallerini yükseltmek amacı ile bu konuda gönüllü yardım faaliyetlerinde bulunan Rina Darsa bu kez farklı bir hikâye paylaşıyor. Rina Darsa’nın ruhunun yolculuğunu, hayal dünyası ve yazma sevdası ile birleştirdiği novella tadındaki hikâyesi ‘Başlangıçtan Sonsuza’ astroloji, spiritüel öğeler, reenkarnasyon temalarını içeriyor.

Hikâyenin iki kadın başkahramanı var; 1600’lü yılların başında Paris’teki Lunette ve günümüzde yaşayan İstanbullu Aylin... Gerçek astrolojik verilere dayanarak kurulan bu hayalde, farklı zamanlarda, farklı şehirlerde yaşayan bu iki kadının dolunay geceleri çıkmış oldukları büyülü yolculukların hikâyesi okuyucuyu bambaşka diyarlara götürüyor.

Bu diyarlarda yazar, tıpkı hikâyedeki bu iki kadın gibi okuyucuyu da ruhsal bir yolculuğa çıkarıyor ve belki de yeni farkındalıklara, aydınlanmalara ışık tutuyor. Okurken kişi kendisini kâh Antik Mısır’da, kâh St. Petersburg’un karlı caddelerinde bulurken, zaman ve mekân algısını tekrar sorguluyor. Bir anlamda geçmiş ile gelecek iç içe geçiyor.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün