İsrailli film yıldızı Gal Gadot üstün başarı ödülü aldı

İsrail-Amerikan Konseyi (IAC) ve İsrail´in Los Angeles Konsolosluğu, Yahudi devletinin bağımsızlığının 75. yıldönümü kutlamasında Gal Gadot ve önde gelen İsrailli Amerikalıları onurlandırdı.

Dünya
18 Mayıs 2023 Perşembe

IAC’nin CEO'su Shoham Nicolet, "Yalnızca topluluklarımızda değil, dünya çapında muazzam bir etki yaratan bu seçkin İsrailli Amerikalıları onurlandırmaktan gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Ödülünü alan Gal Gadot, "İsrail benim kalbim ve evim. Yahudi vatanımızla gurur duyuyoruz. Bu kutlama birliğimizin ve gücümüzün bir kanıtıdır. Amerika'da yaşayan bir İsrailli olarak, ABD ve İsrail halkı arasında güçlü bir bağ kurmanın öneminin farkındayım. Geçmişlerimiz farklı olabilir ancak ortak hedeflerimiz var" dedi.

Üstün başarı ödülleri, doktor ve hayırsever Miriam Adelson, Kite Pharma'nın kurucusu, Allogene Therapeutics'in icra kurulu başkanı Arie Belldegrun ve yatırım firması Group 11'in kurucu ortağı Dovi Frances’e de verildi.

İsrail'in Los Angeles Başkonsolosu Hillel Newman ise, "İsrail Başkonsolosu olarak, 75. yıl şerefine Yahudi ve Hıristiyanların bir arada olmasını görmek yürekleri ısıtıyor" dedi.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün