Golden Age´liler mezun oldu

Şişli ve Caddebostan Sinagoglarında yıl boyunca Golden Age Komisyonu´nun düzenlediği el becerileri faaliyetlerine katılan hanımlar için 10 Mayıs Çarşamba günü Kuzguncuk Sinagogunda mezuniyet töreni düzenlendi. Aynı gün Anneler Günü kutlaması da yapıldı.

Toplum
17 Mayıs 2023 Çarşamba

Servislerle Kuzguncuk Sinagoguna gelen Golden Age dostlarını Golden Age Hanımları ve Kuzguncuk Hanımlar Kolu Gönüllüleri karşıladı. Verda Özsezikli’nin seslendirdiği ve Murat Ojalvo’nun piyanosuyla eşlik ettiği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde konser tadında geçen müzik programında, eğlenip dans eden katılımcılar hoşça vakit geçirdiler.

Sunulan ikramlardan sonra Golden Age elişi mezunlarına diplomaları verilip kepleri takıldı. Keplerini havaya fırlatan Golden Age mezunlarına ve tüm hanım katılımcılara anneler günü için hediyeler dağıtıldı.
Programın ardından Golden Age Eş Başkanları Rozi Hason ve Luis Karmona, gösterdikleri ilgi ve yardımlarından dolayı Kuzguncuk Başkanı Mayir Behar’a, Hanımlar Kolu Başkanı Meri Levi’ye, Gönüllü Hanımlara, tüm Yönetim Kurulu’na ve hazırlamış oldukları eğlence programından dolayı da müzik ekibine teşekkür ederek, nice güzel günler yaşama dileklerini belirttiler.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün