Fenerbahçe Teknik Direktöründen Brezilya Milli Takımı Açıklaması

Süper Lig ekibi Fenerbahçe´nin Teknik Direktörü Jorge Jesus, Portekiz basınında çıkan Brezilya Milli Takımı´nın başına geçiyor haberlerine yanıt verdi. Tecrübeli teknik adam bir görüşme olmadığını duyurdu.

Spor
29 Mart 2023 Çarşamba

Brezilya Futbol Federasyonu Başkanı Ednaldo Rodrigues, büyük yankı bulan Jesus haberi hakkında açıklama yayımladı. Rodrigues, "Kulübüyle sözleşmesi olan antrenörlere saygı göstereceğiz. Bu nedenle doğru görüşmeleri yapabilmek için bekleyecek zamanımız var" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus, Brezilya Milli Takım iddiaları hakkında Sport Tv'ye açıklamalarda bulundu. Jesus, yine sözleşmesini işaret ederek mayıs ayını gösterdi. Jesus, "Dünyada Brezilya'ya teknik direktörlük yapmak istemeyen herhangi bir teknik direktör var mı? Benimle kimse görüşmedi. Sözleşmem mayıs ayında bitiyor. Sonra ne olacağını göreceğiz. Sezon bittiğinde harekete geçeceğim. Her zaman böyle yapıyorum. Hemen karar vermiyorum. Türkiye'de kalıp kalmayacağımı göreceksiniz. Kariyerimde sadece şampiyonluk kazanabilecek, kupalar kazanabilecek takımlarda çalışırım. Bu her zaman böyle oldu. Hiçbir şey kazanamayacağım bir kulüpte çalışmam" ifadeleri kullandı.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün