İki yeni kitap okurlarla buluştu

Toplum
21 Aralık 2022 Çarşamba

Reneta S. Yolak’ın İngiltere, İsrail, Yunanistan, Amerika, Almanya, Ermenistan, Türkiye, Fransa ve Avustralya’dan 164 Yahudi, Rum, Müslüman ve Ermeni yazarın aşka dair yazdıkları öyküler, sözler ve dileklerden derlediği ‘Büyülü Aşk Masalları’ adlı kitabı Ares Yayınları tarafından yayınlandı.

Yolak yeni kitabını şöyle tanıtıyor: “Aşk üç harflik bir sihir. Bu kitabı okuduğunuzda aşk sihirli değneğiyle sizin de kalbinize dokunacak. Belki de Muhteşem Aşk Öykülerinde kendinizi bulacaksınız. Ya da Büyülü Aşk Masallarını okurken kendi aşk öykünüzü yazacaksınız.”

Kitap Gözlem Kitabevi’nde de satışa sunuldu.

Şalom yazarı Sara Yanarocak’ın torunu Guy David’in doğumuyla birlikte başlayan ve Bar-Mitzvasına kadar devam eden 12 yıl boyunca yazılmış, birçoğu Şalom’da yayınlanmış, kırk beş mektuptan oluşan ‘Torunuma Mektuplar’, Avlaremoz tarafından yayınlandı.

Yanarocak, Buddha’dan Mevlana’ya, Maksim Gorki’den Bertolt Brecht’e, John Lennon’dan Can Yücel’e çeşitli düşünür ve yazarlardan alıntılarla duygularını, düşüncelerini, tecrübe ve birikimini gelecek nesillere aktarıyor.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün