Alef YSK´da kış sezonu yoğun geçiyor

Alef YSK´da hem spor dallarında hem de kültürel faaliyetler devam ederken katılımcı sayıları da hızla artıyor. Yeni eklenen branşların da katkısıyla etkinlik yelpazesi oldukça genişleyen Alef, tam bir sosyal merkez olarak misafirlerine farklı seçenekler sunabiliyor.

Toplum
21 Aralık 2022 Çarşamba

Lisya Esentürk Behar

12 aylık çocuklarla ebeveynli oyun grubu ile başlayan faaliyetler, 70 yaş üzeri Daycare Kapınıza Sağlık Grubu’na kadar devam ediyor. Sanatın en zarif dallarından bale, 4 -10 yaş arası basketbol, futbol, voleybol ve jimnastik branşları keyifle ilerliyor. Gençlerimizin partileri, kültür grupları enerjimizi yükseltmeye devam ederken bir arada gerçekleştirdikler faaliyetler gurur veriyor.

Kadınlar Komisyonunun öncülüğünü yaptığı ve pandemi sonrası ilki gerçekleştirilen kermes faaliyeti 42 Maslak’ta ziyaretçilerle buluştu. Kermesin başarısında, Suzy Event’in danışmanlığı önemli rol oynadı. Takı, giyim, oyuncak, ev tekstili, dekoratif obje, aksesuar, yiyecek ve daha birçok kategoride açılan standlar yardım amaçlı buluştu.  

Geniş katılımın gözlemlendiği keyifli günün sonundaki tatlı yorgunluk her şeye değdi. Güzel günün sonunda Alef YSK edindiği motivasyonla Hanuka Bayramı kutlamaları ve Club X çalışmalarına coşkuyla başladı.

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün