Solita Marçelli´ye New York´ta ´Genç Liderlik´ Ödülü

UJA (United Jewish Appeal)- Federation of New York, Solita Marçelli´yi Alan C. Greenberg Genç Liderlik Ödülüne layık gördü.

Toplum
7 Aralık 2022 Çarşamba

Profesyonel ve hayırsever liderlere verilen ödül Solita Marçelli'ye 5 Aralık'ta New York'un önde gelen 1000 iş insanı ve hayır severinin katılımıyla UJA'in düzenlendiği Wall Street Davetinde takdim edildi.

Dünyanın önde gelen finans ve yatırım şirketi UBS Americas'da Yatırım Ofisi Başkanı (CIO) görevini yürüten Solita Marçelli, 1,8 trilyon USD üzerinde toplam varlığa sahip UBS Americas müşterileri için etkiyi optimize etmek amacıyla pazar ve yatırım içgörülerini bir araya getirmekten sorumlu. Global Yatırım Komitesinin de üyesi olan ve sektörün fikir liderleri arasında gösterilen Marçelli, UJA Yönetim Kurulu'nda, antisemitizm karşıtı çalışmalarla içinde yaşadığı toplumun güvenliği ve diğer toplumlarla köprü kurulması için çalışan komitenin eş başkanlığını yürütüyor. 1978 İstanbul doğumlu olan Solita Marçelli, evli ve bir çocuk annesi.

UJA-Federation of New York, dünyanın en büyük yerel yardım kuruluşudur. UJA her yıl Amerika'da ve dünyada 4,5 milyon kişiye yardım ediyor.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün