Taylor Swift Ortodoks Yahudileri de düşündü

Selin KANDİYOTİ Kültür
9 Kasım 2022 Çarşamba

'Tek Başınasın, Evlat / You're On Your Own, Kid’ şarkısı Taylor Swift'in son albümünden bir parçanın sadece ismi olmakla kalmadı; ayrıca yakında başlayacak turne günlerini duyurmasıyla birlikte pop yıldızın pek çok Ortodoks Yahudi hayranının hislerini de dile getirmiş oldu. 

Yakında başlayacak olan Taylor Swift'in turne günlerinin Şabat ya da hemen Şabat çıkışı olan cuma ya da cumartesi akşamlarına denk gelmesi üzerine Şabat kurallarını uygulayan Swift fanları hayal kırıklıklarını duyurdu. Konserlerinden sadece biri, Teksas'ta, 2 Nisan Pazar gününe denk geliyor.

Buna karşılık olarak Swift, Philadelphia, Seattle ve Los Angeles şehirlerindeki konserlere, hepsi hafta arasına denk gelecek şekilde sekiz konser daha ekledi.  Swift’in bu jesti birçok kişi tarafından alkış aldı.

Swift'in 'Midnights' albümü ilk haftasında bir milyondan fazla sattı.  Böylece Taylor Swift, kadın şarkıcılar içinde Bilboard Hot 100 Listesinin en üstüne tırmanmış en çok albümü olan Barbara Streisand ile aynı rekora sahip oldu. Swift, 'Bejeweled' şarkısının video klipinde oynayan Yahudi kız kardeşlerden oluşan Haim Grubunu da turnesinin bir kısmında yanına alacak.  

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün