Kanye West antisemit paylaşımlarından dolayı pişman değil

Kanye West, çarşamba günü Page Six dergisine verdiği bir röportajda paylaşımlarında çizgiyi aştığı için mutlu olduğunu belirterek yaptığı antisemit yorumların hiçbirini geri almayacağını ifade etti.

Dünya
14 Ekim 2022 Cuma

Twitter'da Yahudi karşıtı açıklamalar yapan ünlü rapçi Kanye West, birlikte çalıştığı bazı markaların ambargosuyla karşı karşıya kalmıştı. Adidas, rapçiyle yaptığı Yeezy ortaklığının gözden geçirildiğini, JP Morgan Chase Bankası ise, kendisine artık bankacılık hizmeti vermeyeceğini açıklamıştı. Kanye West ise açıklamalarından dolayı hiç de pişman değil. Tek istediğinin, insanların her konu hakkında açıkça konuşmalarını sağlamak olduğunu belirtti.

New York Post gazetesinin Page Six dergisine konuşan ünlü rapçi, ‘‘Eğer benim ifade ettiğim türden bir sorunu dile getirirseniz, sizi hemen antisemit olarak damgalıyorlar. Açıkçası, bazı tabuları konuşabilmemiz adına sınırları zorladığım için mutluyum. Bu sayede, bir bankadan ambargo yemek gibi tuhaf olayları masaya yatırabiliriz. Bu arada, Amerikan tarihinin en zengin siyah adamı olduğumu da belirteyim’’ dedi.

Kanye West’in yakın arkadaşı Candace Owens, hafta başında, yeni bir banka bulması için ünlü rapçiye kasım ayına kadar süre verildiğini ve gönderilen mektupta resmi bir sebep belirtilmediğini açıkladı. Candace Owens, West’e ait Yeezy markasının bol sıfırlı hesaplarının taşınmasını isteyen mektubu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Adidas da Paris Moda Haftası'nda 'White Lives Matter’ yazılı tişörtleri giyerek sansasyon yaratan Kanye West ile ortaklıklarının gözden geçirildiğini duyurmuştu. Ünlü rapçi de Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla, Adidas’ın kendisine ait özel tasarımları çaldığını iddia etmişti.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün