Netflix CEO´sundan İsrailli öğrencilere: ´Dünyanın sizin fikirlerinize ihtiyacı var´

Netflix CEO´su Ted Sarandos, Netflix´in yeni Dizi Laboratuvarı projesinin bir parçası olarak genç İsrailli öğrencilere yaptığı yatırımın ardından Sam Spiegel Film ve Televizyon Okulu´nu ziyaret etti.

Dünya
27 Haziran 2022 Pazartesi

Sarandos gezi sırasında aktris Netflix'in ünlü dizisi Unorthodox'un yıldızı Shira Haas ile konuşurken sinema öğrencilerine "yerel, otantik hikayeler" aradığını açıkladı.

Sarandos'un Haas gibi bir yıldızın Sam Spiegel ile olan ilişkisinden duyduğu gururdan bahsetti.

Ceo öğrencilere yaptığı konuşmada, "İhtiyacınız olan tek şey topluluktur ve bu gece öğrendiğimiz bir şey varsa, dünyanın size ihtiyacı olduğudur. Projeleriniz dünyayı değiştirecek. Belki bir yıl sürebilir belki 10 yıl sürebilir. Ama olacak. Bu nedenle, türünün ilk örneği olan bu ortaklıktan gurur duyuyoruz” dedi.

Sarandos, dilin bir zamanlar olduğundan daha az engel teşkil ettiğini ve insanların yeni şeylere daha çok ilgi duyduğundan bahsetti. Ceo, ‘‘Dil bizim için bir engel değil” 'Squid Game', 'La Casa' ve 'Lupin' dahil en büyük hitlerimizden bazıları İngilizce değil” dedi.

Sarandos ve Haas, İsrailli öğrencilerin hikayelerini küresel sahnede anlatmak için Netflix ile çalışma arzusundan bahsetti. 

Sam Spiegel'in müdürü Dana Blankstein Cohen, Sarandos'u ağırlamanın bir onur olduğunu belirtti.

Cohen, "Netflix, burada güçlü yeteneklerin ortaya çıktığını anlıyor. Sarandos okulda yaptıklarımıza büyük ilgi gösterdi" dedi.

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün