NBA´de Ataman Sesleri

Spor
22 Haziran 2022 Çarşamba

Amerika Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Milwaukee Bucks ve Golden State Warriors'un, Anadolu Efes baş antrenörü Ergin Ataman ile ilgilenebileceği iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Adrian Wojnarowski sosyal medya hesabından, "Avrupa'nın en başarılı koçlarından biri olan Ergin Ataman, NBA'de yardımcı antrenörlük görevleri için bir aday. Türk milli takımının da koçu olan Ataman, üst üste iki EuroLeague şampiyonluğu kazandı" ifadelerini kullanmıştı.

Anadolu Efes Baş antrenörü Ergin Ataman da, daha önce yaptığı açıklamalarda "NBA'den bir takım teklifle gelirse 'Hayır' demem. Kendime güvenen bir insanım. Avrupa basketbolunun artık NBA'i yakaladığını, NBA ayarında bir mücadelenin olduğunu düşünüyorum. Bundan çekinmem için hiçbir sebep yok. Avrupa'dan NBA'e giden Avrupalı antrenör yok, bugüne kadar böyle bir şey olmamış. Gelen olursa, oturur konuşuruz" şeklinde konuşmuştu.

ABD'de basınında yer alan haberlere göre; Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Milwaukee Bucks'ta asistan koçu Darvin Ham Los Angeles Lakers ile dört yıllık sözleşme imzalamıştı.

Bir başka NBA ekibi Sacramento Kings ise, yine Golden State Warriors koçu Steve Kerr’ün yanındaki önemli isimlerden Mike Brown'ı kadrosuna dahil etmişti.

Wojnarowski, Darvin Ham'ı kaybeden Milwaukee Bucks ve Mike Brown'a veda eden Golden State Warriors'un Anadolu Efes Baş antrenörü Ergin Ataman ile ilgilenebileceğini iddia etti.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün