Anneler Günü Alef ailesi için her zaman çok özel

İki senenin ardından bir araya gelebildiğimiz, birbirimize sarılabildiğimiz ve bunun değerini daha fazla idrak edebildiğimiz için olsa gerek, bu sene Anneler Günü daha değerli oldu hepimiz için.

Toplum
11 Mayıs 2022 Çarşamba

Lisya Behar

 

Yılın her günü bizi kollayıp kucaklayan değerli annelerimizi ve sevdiklerimizi özenle ağırlayabilmek için Alef olarak üç aydır yoğun bir çalışma içindeydik. Mekânın organizasyonu, menünün detayları, hediyelerin ve müziğin seçimi, faaliyetlerin belirlenmesi, misafirlerimizin daveti, tüm destekçilerimizle kitapçığımızın hazırlanması bu büyük organizasyonun kusursuz oluşması için ilmek ilmek dokunan unsurlardan sadece birkaçı.

250 üyemizin buluştuğu mekânda annelerimizi özel hissettirerek taçlandırdık. Bu seneki mottomuzu ‘Yılın Annesi Sensin’i yaşattık.

Boğazın eşsiz manzarası, tüm aile ve dostların hoş sohbeti, kadife sesiyle enerjisi yüksek canlı müzik, çocuklarımızın elleriyle çekilen hediyelerin heyecanı, el ele Hora adımları ile coşku, leziz yemekler, keyifli bir ortam sayabileceklerimizden sadece birkaçı.

‘Sara Sisa Yılın Annesi’ Ödülü’nün değerli sahibi Lina Kaneti’nin konuşmasında belirttiği gibi bu muhteşem günü gerçekleştirebilmek için kocaman bir ekip hayallerimizin peşinden gittik ve çok çalıştık. Başkanımız Livyo Zakuto’nun yönetiminde, Kadınlar Kolumuzun emeği ve yoğun çalışmaları, tüm detayları adeta bir orkestra şefi gibi koordine eden Kadınlar Kolu Eş Başkanları Çela Paçacı ve Janet Bensusan’ın rolü büyük.

Hahambaşımız Rav İsak Haleva’nın katılımının bizleri onurlandırdığı bu özel günde, Yahudilik’te kadına verilen önemin vurgulanması tüm anneleri bir kez daha sevindirdi.

Bu günün oluşmasında birçok kişinin katkısı var. Kitapçığın yapımında özverili sabrıyla destek veren yönetim kurulu üyemiz İzzet Bonofiyel’e, bugünü mümkün hale getiren, maddi manevi destek veren bağışçılarımıza ve bizzat katılan tüm misafirlerimize, emeği geçen herkese teşekkürümüz sonsuz.


Etiketler:

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün