4 İsrail üniversitesi dünyanın en iyi 100 akademik kurumu listesinde

Academicinfluence.com tarafından derlenen bir sıralamaya göre, Kudüs İbrani Üniversitesi, Tel Aviv Üniversitesi, Weizmann Bilim Enstitüsü ve Technion Teknoloji Enstitüsü dünyanın en iyi 100 akademik kurumu arasında yer aldı.

Dünya
14 Nisan 2022 Perşembe

Site yöneticilerinden Dr. Jed Macosko, ‘‘InfluenceRanking Engine, Wikipedia, Crossref ve Semantic Scholar gibi büyük veri kaynaklarını analiz ederek bir akademik etki haritası oluşturan Academicinfluence.com, bir okulun, öğrencileri, öğretim üyeleri, personeli ve mezunları aracılığıyla üniversitelere başvuracak öğrencilere yardımcı oluyor. AcademicInfluence.com sıralamalarımızda en üst sıralarda yer alan kolejleri ve üniversiteleri tebrik ediyoruz. Bu kurumlar, fakülteleri, personelleri ve mezunlarının üstün kalitesi nedeniyle küresel ve ulusal bir etkiye sahip olmaya devam ediyor. Dünyayı değiştirmek isteyen öğrencilerin, bu en iyi okullardan herhangi birinde eğitim almasını diliyorum’’ dedi.

Academicinfluence.com sıralamasına göre, dünyanın en iyi üniversiteleri sıralamasında Kudüs İbrani Üniversitesi 18., Tel Aviv Üniversitesi 29., Weizmann Bilim Enstitüsü 96. ve Technion Teknoloji Enstitüsü 97. sırada yer aldı.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün