Ocean Microfer, ´En Yenilikçi Çocuk Ürünü´ seçildi

Orzaks İlaç, ´Gıda, İçecek ve Tarım Politikaları Merkezi´nin yaptığı araştırma ve yenilik ile gıdaya artı değer katan kişi ve kuruluşları ödüllendirdiği ´Gıda+ İnovasyon Ödülleri 2022´de “En Yenilikçi Çocuk Ürünü” kategorisinde"Ocean Microfer Şurup” ile ödüle layık görüldü.

Sağlık
30 Mart 2022 Çarşamba

2004 yılından bu yana ‘Sağlığa Hediye’ mottosuyla sağlık alanında doğal ürünler ve besin destekleri üreten Orzaks İlaç, Gıda, İçecek ve Tarım Politikaları Merkezi’nin (GİFT)  düzenlediği  ‘Gıda+ İnovasyon Ödülleri 2022’de “En Yenilikçi Çocuk Ürünü” kategorisinde “Ocean Microfer Şurup” ile ödüle layık görüldü.
Araştırma ve geliştirmede yenilikçi kimliğin vurgulanmasına katkıda bulunmayı amaçlayan ve bu alandaki ilk ve tek ödül olma özelliği taşıyan böyle bir organizasyonda, ödül almış olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarının altını çizen Orzaks İlaç Pazarlama Müdürü Müge Bakla, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:


“Özel bir teknoloji olan mikroenkapsülasyon teknolojisi sayesinde lipozomal formda üretilen Ocean Microfer Şurup; dişleri boyama, ağızda metalik tat bırakma, GIS yan etkiler, dışkıyı boyama, kabızlık gibi yan etkilere sebep olmadığı gibi içinde tatlandırıcı yerine üzüm pekmezi içeren bir ürün. Ocean Microfer Şurup, mikroenkapsülasyon teknolojisinin sağladığı konforlu kullanım olanağı ile demir eksikliği tedavisinin rahatlıkla tamamlanabilmesi ve tedavi uyumunun yükselmesini sağlıyor. Böylece gereksiz ürün ve kaynak harcanmasının da önüne geçerken, atık oluşumunun; enerji israfının da önüne geçilmesine katkıda bulunmuş oluyoruz. Ocean Microfer Şurup cam şişesi ve geri dönüştürülebilir dış ambalajı ile de sürdürülebilir çevre yönetimi bilincine uyum sağlıyor. En sağlıklı ve faydalısını tüketicilerimize sunma gayretimizin, sağlık profesyonellerinin jüri üyeliğini yaptığı tarafsız kurum ve kuruluşlarca bu şekilde takdir görmesi, ödüllendirilmesi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Bu noktada organizasyonu düzenleyen Gıda, İçecek ve Tarım Politikaları Araştırma Merkezi’ne ve Ocean Microfer Şurup’u ödüle layık gören tüm jüri üyelerine teşekkürlerimizi sunarız.”

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün