Alef´in tiyatro etkinliği büyük ilgi gördü

5 Mart Cumartesi akşamı Ali Poyrazoğlu´nun yeni oyunu ´Şıngır da Şıngır Beyoğlu´ oyununda 350 izleyici bir araya geldi. Alef´in organizasyonunda gerçekleşen etkinlikte uzun zaman sonra yeniden bir tiyatroda buluşmak katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Toplum
16 Mart 2022 Çarşamba

Lisya Bahar

Eski Beyoğlu sahnelerini gözümüzde canlandırdığımız ve eski güzel günleri birlikte andığımız nostaljik bir oyun izledik. Hatta aramızda yaşları yetenler çocukluğunu film şeridi gibi gözlerinin önünden özlem ve tebessüm ile geçirdi.

Ali Poyrazoğlu’nun eşsiz hitabı, dönemi sanki oradaymışız gibi canlandırması ve samimi üslubu geceye ayrı bir anlam ve güzellik kattı. Sanatçının oyun sırasında hayatını sanata adamış değerli ustaları da anması, tüm izleyicilere duygusal dakikalar yaşattı. Kaybolan değerlerimizin anlatıldığı bazı hikayeler yüreğimizi burkmuş olsa da bu harika oyun ile değerlerimize sahip çıkmanın önemini bir kez daha hatırladık.

Bu değerli gecenin gerçekleşmesi için Ali Poyrazoğlu ile iletişime geçen Cako Uyar'a, etkinliğin tüm basım işlerini yaparak seyircilere geceyle ilgili bir anı kalmasını sağlayan İzzet Bonofiyel’e, fotoğrafları ile geceyi hep hatırlamamızı sağlayacak olan Metin Ovadiya'ya ve emeği geçen gönüllülerimize teşekkür ederiz.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün