İran´dan Trump´a suikast videosu yayınlayan Twitter hesabı yasaklandı

Çarşamba günü Trump´a yapılacak olası bir suikastı ve İslam Devrim Muhafızları Komutanı Kasım Süleymani´nin intikamını animasyon video şeklinde yayınlayan İran dini lideri Hamaney bağlantılı Twitter hesabı kaldırıldı.

Dünya
17 Ocak 2022 Pazartesi

‘İntikam Kaçınılmaz’ başlıklı video internet sitesindeki açıklamaya göre, İslam Devrim Muhafızları Komutanı Kasım Süleymani'nin ölüm emrini verenlerden intikam aldığını gösteriyor. 

Video, 3 Ocak 2020'de Irak'ta ABD’ye ait insansız hava aracıyla öldürülen Süleymani'nin anısına düzenlenen bir yarışma için oluşturuldu. 

Animasyon şeklindeki video, Trump’ın golf oynadığı Palm Beach Florida'daki evinde başlıyor. Uzaktan kumandalı, dört tekerlekli bir drone, güvenlik kameralarını devre dışı bırakan, masaüstü arka planında Süleymani'nin resmi olan İranlı bir bilgisayar korsanı yardımıyla eve sızıyor. Bilgisayar korsanı sonrasında Trump'ın telefonunu hackliyor ve ‘‘Süleymani'nin katili ve emri veren kişi bedelini ödeyecek" yazılı bir mesaj gönderiyor. Video, droneun Trump'ın üzerinden uçarak onu hedef alması ve ‘İntikam kesindir’ sözleriyle bitiyor.

Video: https://www.dailymotion.com/video/x872pcw

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün