Yahudi asıllı komedyen Bob Saget 65 yaşında hayatını kaybetti

Sitcom dizisi ´Full House´daki bekar baba Danny Tanner rolüyle ve “Amerika´nın En Komik Ev Videoları”nın esprili sunucusu olarak tanınan komedyen Bob Saget hayatını kaybetti.

Dünya
10 Ocak 2022 Pazartesi

Orange County Polis Ofisi’nden görevliler stand up gösterisi için Orlando’da bulunan Saget’in cansız bedeninin pazar günü bir otelde bulunduğunu açıkladı. Polisler Saget’in ölüm nedeninin henüz belirlenmediğini ifade etti.

Saget cumartesi gecesi Orlando’daki gösterinin ardından Instagram’da yaptığı paylaşımda, ‘‘26 yaşındaki gibi komediye geri döndüm ve her anını çok sevdim’’ ifadelerini kullandı.

Saget 1987'den 1995'e kadar ‘Full House’da ve 2016'dan 2020'ye kadar ‘Fuller House’ adlı devam dizisinde Danny Tanner'ı canlandırdı. 

Oyuncu ayrıca 1989'dan 1997'ye kadar ‘Amerika'nın En Komik Ev Videoları’ programının sunuculuğunu yaptı.

Saget'in ölüm haberini alan ‘Full House’daki rol arkadaşı John Stamos, Twitter'da yaptığı paylaşımda, "Şoktayım. Bir daha asla onun gibi bir arkadaşım olmayacak. Seni çok seviyorum Bobby" dedi.

Saget ayrıca HBO'nun ‘The Mind of the Married Man’ dizisinde ve ‘Dirty Work’ filminde yönetmenlik yaptı. Saget Broadway'de de ‘Hand to God’ ve ‘The Drowsy Chaperon’ müzikallerinde yer aldı.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün