İzi Erbeş Kültür ve Sanat Etkinliklerinin 26.sı gerçekleşti

Toplum
22 Aralık 2021 Çarşamba

İzi Erbeş Kültür ve Sanat Etkinliklerinin 26.sı 10 Aralık günü UOML Zoom’u üzerinden okulda gerçekleştirildi. Bu yılki temasının ‘Benim Yolum’ olarak belirlendiği yarışma, her sene olduğu gibi resim, kompozisyon ve şiir alanlarında yapıldı.

İlkokulda resim kategorisinde Shina Batya Chikrit ve Selen Mizrahi üçüncülük, Vanessa Nas ve Cem Tal Weinstein ikincilik, Betsi Kohen ve Betsi Varol birincilik, Liana Eskinazi ise mansiyon ödülü almaya hak kazandı. Ortaokul resim kategorisinde Ronit Sümer ve Arel Kebudi üçüncülük, Liana Sarfati ve Aiden Pirvu ikincilik, Lia Büyükbabani ve Maria Pirvu birincilik, Yoel Bilmen de mansiyon ödülünün sahibi oldu. Lisede ise Tara Cenudioğlu, Talya Yanni, Gece Hilal Başaran resim dalında birincilik ödülünü paylaştılar. Kompozisyonda İzel Molho üçüncülük, Mia Debayar ikinci, Joy İris Levi birincilik ödülüne layık görüldü. Eymi Sarfati de mansiyon aldı. Şiirde dalında Jim Sparkes üçüncü, Brenda Şilton Sinem ikinci, Can Gümüşgerdan da birincilik ödülünü aldılar. Mansiyon ödülü de Mert Elli’nin oldu.

Gençlerin kendi yollarını seçmelerinde hepimizin yardımı var. Hepsinin kendileri için doğru bir yol seçmeleri dileğiyle…

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün