İsrail´deki Miss Universe yarışmasını Hintli güzel kazandı

Omicron varyantı nedeniyle sınırlarını kapatan İsrail´de Kâinat Güzellik Yarışması (Miss Universe) gerçekleştirildi. Hindistan´dan Harnaaz Sandhu 80 yarışmacı arasında tacı giyen güzel oldu.

Dünya
13 Aralık 2021 Pazartesi

Pazar akşamı yerel saatle 5’te sona eren yarışmada Harnaaz Sandhu İsrail’in turistik şehri Eilat’ta Miss Universe’ün 70. kraliçesi oldu.

İsrailli şarkıcı Noa Kirel yarışmanın açılışında ‘Bad Little Thing’ şarkısını seslendirdi. Kirel performansı ile büyük beğeni topladı.

Miss Universe İletişim Direktörü Meg Omecene, organizasyonun Kirel'in performansı ile başlamasından dolayı heyecan duyduğunu belirtti. Omecene, ‘‘Dünya çapında 600 milyon insan Eilat şehrini ve Kirel’in performansını görmüş oldu. Bu bir sanatçı için gerçekten önemli bir an’’ dedi.

Yarışmayı televizyon ve sosyal medyadan milyonlarca kişi takip etse de İsrail’deki Omicron varyantı kısıtlamaları nedeniyle 4 bin kişilik etkinlik salonunun yalnızca yarısı doluydu.

Yarışmayı kazanan Sandhu’nun ailesi de kısıtlamalar nedeniyle kızlarının yanında olamadılar.

İsrail Turizm Bakanlığı, 172 ülkede yüz milyonlarca izleyiciye yayınlanan yarışmayı turizm, halkla ilişkiler ve İsrail'in dünya çapındaki imajı için büyük bir kazanım olarak gördüklerini açıkladı.

Turizm Bakanlığı yurtdışı pazarlama direktörü Sara Salansky, TV izleyicisine ek olarak, 80 yarışmacının her birinin İsrail’e geldiklerinde çoğu turistik mekânı gezip sosyal medyada paylaşımlarda bulunduğunu belirtti.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün