2021´in ´Yaşayan En Seksi Erkeği´ Yahudi asıllı oyuncu Paul Rudd

Ant-Man´, ´Fırlama Kızlar´ ve ´Friends´ gibi ünlü yapımlarda rol alan aktör Paul Rudd, People dergisi tarafından ´Yaşayan En Seksi Erkek´ unvanına layık görüldü.

Dünya
11 Kasım 2021 Perşembe

Rudd, 'The Late Show with Stephen Colbert' adlı programda 2021 yılının kazananı olarak açıklandı.

People dergisine konuşan Rudd’un ilk tepkisi, "İnsanların bunun için seçildiğimi duyduklarında 'Ne?' diyeceklerini bilecek kadar farkındalığım var. Bu sahte bir alçakgönüllülük değil. Bunu benden önce alması gereken çok insan var" şeklinde oldu.

Rudd, ‘en seksi’ unvanını aldıktan sonra hayatının değişmesini beklediğini söyleyerek konuyla ilgili esprili bir yorum yaptı: “Sonunda George Clooney, Brad Pitt ve Michael Jordan’ı i akşam yemeklerine davet edebileceğimi umuyorum.’’

52 yaşındaki Rudd, İngiliz Yahudi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Rudd, büyük ölçüde dinden kopuk büyüdüğünü, ancak Missouri ve Kansas'ta büyüyen bir çocuk olarak antisemitizme maruz kaldığını belirtti.

Rudd, ‘Anchorman’ ve ‘Knocked Up’ gibi gişe rekorları kıran komedilerde isim yapmadan önce bir Bar Mitzva DJ'iydi.

Daha önceki yıllarda bu ödülü kazanan Yahudi erkekler 1998 yılında Harrison Ford ve 2013 yılında Adam Levine olmuştu. 2015 yılında bu ödülü kazanan, anneannesi Yahudi olan David Beckham ise kendisini yarı Yahudi olarak tanımlıyor.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün