Brezilya´da çocuk tacizcisinin evinde Nazi eşyaları bulundu

Dünya
20 Ekim 2021 Çarşamba

Rio de Janeiro’da polis, 58 yaşındaki Aylson Proenca Doyle Linhares’in evinde, değerleri yaklaşık üç milyon Euro’yu bulan, ‘korkunç malzemeler’ ele geçirildi.

Brezilya’da polis, hakkında çocuk tacizi iddiaları olan bir şüphelinin evinde, içinde Nazi üniforma ve malzemeleri bulunan, milyonlarca Euro değerinde dev bir koleksiyon ele geçirdi.

Davanın araştırmasını yürüten komiser, basına yaptığı açıklamada şüpheli Linhares’in, komşunun 12 yaşındaki oğlunu taciz ettiği yönünde şikayet edilmesi üzerine tutuklandığını ve evinde bu sebeple arama yapıldığını söyledi.

Şüphelinin Rio de Janeiro'daki evinde arama yapan polis semboller, dökümanlar, bayraklar ve hatta üzerinde şüphelinin fotoğrafı bulunan Nazi Partisi üyelik kartı da dahil birçok Nazi propaganda malzemesi ele geçirdi. Polisin paylaştığı fotoğraflarda, yüzlerce Nazi propagandası malzemesinin arasında Hitler’in pek çok çerçeveli resmi ve büstünün de olduğu görüldü. 

Evinde hançerler, biri makineli iki tüfek, yedi ateşli silah ve oldukça geniş bir cephane de ele geçirilen Linhares hakkında, yasadışı silah bulundurma, ırkçılık ve reşit olmayan kişilerin fotoğrafları da bulunmasının ardından pedofili suçlamalarında bulunuldu. Polis, teyit edilmemiş olmasına rağmen, ele geçirilen malzemelerin yaklaşık değerinin üç milyon Euro’yu bulacağının tahmin edildiğini belirtti.

Polis, komşularının şikayetinin ardından Linhares adına iki tane daha çocuk tacizi soruşturması bulunduğunun görülmesinin ardından arama emri çıkarıldığını ve Linhares’i tutuklama kararı alındığını belirtti.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün