İbrahim Anlaşmasının yıldönümünde Dubai´de doğan ilk İsrailli bebek

İsrail´in Dubai Büyükelçisi Ilan Sztulman, beşinci çocuğunun İbrahim Anlaşması yıldönümünde Dubai´de dünyaya gelmesinden büyük gurur duyduğunu açıkladı.

Dünya
18 Ağustos 2021 Çarşamba

İsrail'in Dubai Büyükelçisi Ilan Sztulman ve eşi Jackie, Dubai'deki Mediclinic hastanesinde Amerikalı Müslüman bir doktor tarafından sezaryen ile dünyaya gelen beşinci çocukları Maya'yı mutlulukla karşıladılar.

“Maya, Dubai topraklarında doğan ilk İsrail vatandaşıdır” diyerek paylaşımda bulunan gururlu baba, doğumunun sembolik zamanından özellikle memnun olduğunu dile getirdi.

Sztulman, Dubai’de İsrail'e ait birçok yeni işletme olduğunu ve şimdi de İsrailli bir diplomattan doğan bir bebeğinin olmasını heyecanla vurguladı. Bebeğin pasaportunu çıkardıklarında, Dubai'de verilen ilk İsrail pasaportu olacağı için iki kat heyecan duyacağını da sözlerine ekledi.

Sztulman, çocuğun doğumundan bu yana yerel yetkililerden çok sayıda tebrik mesajı aldığını belirtti. Polis şefi olan bir arkadaşının da hastaneye şahsen geldiğini ve yerel medyanın tarihi olay hakkında haber yapmasının planlandığını bildirdi.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün