İkinci Bahar Korosu İzzet Garih´i ağırladı

İkinci Bahar Korosu´nun Zoom üzerinden sunduğu aylık kültürel faaliyetlerin Nisan ayı konuğu Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih oldu.

Toplum
28 Nisan 2021 Çarşamba

Melih Alsait

Leon Esim’in açılış konuşmasının ardından İkinci Bahar Korosu üyesi İda Benromano İzzet Garih’in özgeçmişini paylaştı.

Daha sonra Garih, slaytlar eşliğinde yaptığı ‘Şirketlerin Hayat Döngüleri’ başlıklı sunumda, şirketlerin doğumlarından son günlerine kadar olan evrelerini, başarılı takım üyelerini, hırs, azim ve tutkunun sürükleyebileceği girdabı ve iş hayatındaki çalışma ile şans ilişkisi gibi unsurları anlattı.

Yoğun ilgiyle izlenen söyleşisinde İzzet Garih’in doğal ve samimi üslubu, ifadelerinde kullandığı dünyaca ünlü bilim ve iş adamlarının isimlerine değinmesi ve bunların arasında babasını sık sık anması duygusal anlar yaşattı. Leon Esim başta konuk konuşmacı Garih olmak üzere, moderatörlüğü üstlenen Davit Dinar’a, İkinci Bahar Korosunun faaliyetlerinin duyuru afişini düzenleyen Lara Arditi’ye, tüm emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederek herkesi 20 Mayıs’da gerçekleştirilecek sürpriz etkinliğe davet etti. Gece koronun müzik hocası Kaan Sezerler’in yeni klibi ‘Mavi Liman’ dinletisi ile sona erdi.

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün