Netflix Julia Haart´tan esinlendiği "My Unorthodox Life" dizisini duyurdu

Netflix, Unorthodox"un başarısından yola çıkarak, eski haredi moda kraliçesi Julia Haart´a dayanan "My Unorthodox Life" dizisini duyurdu.

Dünya
12 Mart 2021 Cuma

Hello! Magazin’in çarşamba günü bildirdiği habere göre Netflix, Ortodoks bir evde büyüyen, tanınmış bir moda tasarımcısı olan Talia Leibov namıdiğer ‘Julia Haart’ hakkında bir belgesel dizisi olan "My Unorthodox Life" ın yapımcılığını yapıyor.

Haart, 19 yaşında evlendikten kısa bir süre sonra Yahudi cemaatinden ayrıldı ve başarılı bir lüks ayakkabı şirketi kurdu. 2016'da İtalyan lüks moda markası La Perla'nın kreatif direktörü oldu ve 2019'da uluslararası Elite Model Management ajansının CEO'su oldu. Haart, ünlü model Kendal Jenner için kristallerden yapılmış bir elbise tasarlanmasına yardımcı olmasıyla da tanınıyor.

 "My Unorthodox Life" dizisinin Netflix açıklaması şu şekilde:

Haart, küresel bir yetenek imparatorluğunun dizginlerini eline aldığından beri, sektörde devrim yaratma misyonunu üstlendi hem de dört çocuk annesi olarak. Haart’ın çocukları arasında bir TikToker, bir uygulama tasarımcısı, bir avukat ve iki çelişen kültür arasında kalmış bir lise öğrencisi var ve Haart çocuklarının Ortodoks yetiştirme tarzlarını modern dünya ile uzlaştırmalarına yardımcı oluyor. My Unorthodox Life sizi Julia Haart’ın öngörülemez ve alışılmışın dışında yaşamında bir yolculuğa çıkarıyor.

Deborah Feldman’ın Brooklyn’deki haredi Ortodoks topluluğunu terk etme hakkındaki anısına dayanan Netflix’in "Unorthodox" dizisi çılgınca başarılı olmuş ve birçok ödül adaylığı kazanmıştı. Platformda, bir haredi mahallesinde çekilen 2017 filmi “Menashe” de dahil olmak üzere, Ortodoks temalı birkaç içerik daha var.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün