Yahudi asıllı yıldızlar Time dergisinin 100 yeni lider listesinde

Yahudi yıldızlar Jon Ossoff, Shira Haas ve Doja Cat, Time dergisinin "geleceği şekillendiren 100 yeni lider" yıllık listesi olan Time100 Next listesine seçildi.

Dünya
19 Şubat 2021 Cuma

ABD Kongre Üyesi John Ossoff, Georgialı Raphael Warnock'la birlikte Demokratların ABD Senatosunun kontrolünü yeniden kazanmasına yardımcı oldu.

Martin Luther King Jr.'ın kızı Bernice, Time dergisi listesine, "Jon Ossoff'un Georgia’dan ABD Senatosu seçimine tanık olduğum anda, ABD’nin güneyindeki siyahi ve Yahudi Amerikalıların bir ödül kazandığını hissettim," diye yazdı.

Deborah Feldman, Shira Haas için Time’a, ‘‘Shira Haas, benim Brooklyn’deki Hasidik topluluğunu terk etmem hakkındaki otobiyografime dayanan Netflix dizisi "Unorthodox"daki performansıyla dünya çapında beğeni topladı. Ayrıca, filmde Esty karakterini oynadığında kitabıma saygı duyduğunu görebiliyordum’’ diye yazdı.

Dünya çapında popüler olan ve Grammy adalığı bulunan rapçi Doja Cat’in Time dergisindeki tanıtım yazısını ise, rekor kıran şarkı ‘Old Town Road’da country ve rap'i harmanlamasıyla tanınan sanatçı Lil Nas X tarafından yazıldı.

Lil Nas X, "Doja benim için bir ilham kaynağı ve bundan sonra ne yapacağını görmek için sabırsızlanıyorum," diye yazdı.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün