´İstanbullu Gelin´ İsrail’e gitti

´İstanbullu Gelin´ dizisinin başrol oyuncusu Özcan Deniz dizinin hayranlarına Tel Aviv’de muhteşem bir konser verdi.

Dünya
8 Nisan 2019 Pazartesi

11 bin kişinin katıldığı konserin biletlerinin 300 dolara kadar satıldığı gelen haberler arasında. Konser sırasında Deniz'in İstanbullu Gelin dizisinde başrolü paylaştığı oyuncu Aslı Enver de sahneye çıkarak hayranlarını selamladı.

Biletleri günlerce öncesinde tükenen konser, Tel Aviv'deki Menora Mictachim Arena'da düzenlendi.

İsrail’de çok popüler olan Türk dizisi ‘İstanbullu Gelin’in yıldızları geçtiğimiz cuma günü İsrail’de binlerce hayranı tarafından kahramanlar gibi karşılandı.

Dizi, İsrail’de tam bir sansasyon yarattı. İsrailli şirketler de bu durumu gelir kaynağına çevirmeye başladı. Bu senenin başında moda markası Castro, dizinin oyuncularından Berkay Hardal’la Castro’nun reklam kampanyasında yer alması için bir sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz ay HOT ve Yes kablolu yayın şirketleri yalnızca dizinin bölümlerini yayınlayan kanallar açtı.

Geçtiğimiz cuma günü ise, dizinin iki başrol oyuncusu Özcan Deniz ve Aslı Enver Tel Aviv’e gitti ve iki konser için geldikleri İsrail’de hayranları ile Menora Mivtahim Arena’da buluştu. Konserden önce Özcan Deniz hayranları ile Herzliya’da bir tanışma etkinliğinde bir araya geldi. Burada, Deniz hayranlarının yoğun sevgi gösterisine tanık oldu.

Cumartesi akşamı Arena’daki konserde Deniz, 10 binden fazla hayranıyla bir araya geldi. Konseri organize edenler ilk konserin biletlerinin çok kısa bir sürede tükenmesinden dolayı, takip eden pazar akşamı için de ikinci konseri organize etti.

Sahneye yanında tercüman ile çıkan Deniz, “Burada Türkiye’de çektiğimiz bir diziyi keşfettiniz ve yine sanat kazandı. Politikacıların başaramadığını bu sefer biz başardık. Sizlere çok teşekkür ediyorum, umarım sanat alanında daha birçok etkinlik bizi bir araya getirir” dedi.

Özcan Deniz konserde Türkçe şarkılardan oluşan geniş bir repertuar seslendirdi. Deniz şarkılarını söylerken, seyirciler ve özellikle de kadınlar Deniz’in dizideki ismi olan “Faruk” diye bağırarak tezahürat yaptı.

Özcan Deniz’in rol arkadaşı ve dizide eşi Süreyya’yı canlandıran Aslı Enver de bir şarkı için Deniz’e sahnede eşlik etti. Konserin sonlarına doğru, daha önce İsrail kelimesini hiç kullanmamış olan Özcan Deniz barış çağrısında bulundu.

Deniz izleyicilere, “Tel Aviv çok güzel bir şehir. Ben de hepinizi Türkiye’ye bekliyorum” dedi.

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün