The Ritz-Carlton, Istanbul, yeni yüzüyle misafirlerini ağırlamaya hazır!

Ritz-Carlton markası tüm dünyada hizmet kalitesi ve konuklara unutulmaz anılar biriktirmesini sağlayan organizasyonun kusursuz geçmesini arzu eden, şık fakat herkes tarafından hatırlanacak zarif bir düğüne imza atmak isteyen tüm gelin ve damat adaylarını, rüyalarını gerçekleştirmeye bekliyor. Ritz-Carlton, İstanbul’daki değişimleri Satış Direktörü Hatice Kardeşler Erksoy ile konuştuk.

Toplum
21 Eylül 2018 Cuma

Bu Bir Reklamdır


Roza Kutiel

Bize otelinizi tanıtır mısınız? Otel içindeki mekânlardan bahseder misiniz?

Bu yıl Türkiye’deki 17. yılını kutlayan The Ritz-Carlton, Istanbul, Marriott International’ın lüks segmentte bulunan markalarından biri. 2 yıldır süren yoğun renovasyon çalışmaları ile tamamı yenilenen otelimizin bünyesinde 23’ü süit olmak üzere 243 oda, yaklaşık 26.000 metrekare alana yayılmış toplantı salonları, Türk ve Akdeniz mutfaklarının servis edildiği Atelier Real Food restoran bulunuyor. Bunun yanı sıra çay saatlerini sunduğumuz  Atelier Lounge, lezzetli atıştırmalıklar ve geniş içecek menüsü bulunan Blue Lounge ve yaz boyunca şehirde tatil atmosferi sunan, jakuziler ve serinleme havuzu ile hizmet verdiğimiz Open Air Spa misafirlerimizin keyifle vakit geçirdiği diğer alanların başında geliyor. Ayrıca bünyesinde kapalı havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center ve pek çok bakım ve masaj hizmetlerinin bulunduğu spa merkezimiz de hem otel konuklarının hem İstanbulluların uğrak noktalarından biri.

Otelimiz yıllardır pek çok ödüle de layık görüldü. Son olarak geçtiğimiz yıl Condé Nast Traveller’ın okuyucuları tarafından belirlenen “En İyiler” listesinde, İstanbul’un “En İyi Oteli” seçildi. 

Otelde davet ve organizasyon gerçekleştirmek için kaç farklı salon mevcut? Salonların kapasitesi nedir?

Küçük bir yönetim kurulu toplantısından ihtişamlı bir düğüne kadar her ihtiyaca cevap verecek büyüklük ve konsepte sahip toplamda 11 adet toplantı ve davet salonumuz bulunuyor. Kolonsuz ve eşsiz tavan aydınlatmasına sahip, 700 metrekare büyüklüğündeki balo salonumuz, yemekli düzende 550 kişiye kadar konuğu ağırlayabiliyor.

Düğün planlamasındaki katkılarınız nelerdir? Yeme içme ve mekân dışında düğünlere nasıl hizmetler sağlayabiliyorsunuz?

Çiftlerin bu çok özel gününün kusursuz geçmesi için butler servisimiz bulunuyor. Ayrıca, düğün profesyonelllerimiz, davetin planlamasından itibaren tüm ayrıntılarda her zaman gelin ve damadın yanında oluyor. Ayrıca davet sahibini, organizasyonun gerçekleşeceği gece Boğaz manzaralı odalarımızda ağırlıyoruz. Bunun yanı sıra aileler için hazırlık odaları, çiftin odasına davet öncesi yemek ve şampanya servisi ve davetin birinci yılına özel Atelier restoranda akşam yemeği ikramı sağlıyoruz.

Ayrıca, masa örtüsü, supla seçenekleri, masa ortası aynası, şamdan, peçete ve menü kartı gibi hizmetlerle davete katkıda bulunuyoruz. Davet öncesinde menünün belirlenmesi ve organizasyonun kusursuz geçmesi için menü tadımı ve koordinasyon toplantıları da yapıyoruz.

Davet ve organizasyonlarınızda menü oluştururken neye dikkat ediyorsunuz? Önceden belirlenmiş menüleriniz var mı, yoksa kişilere özel menüler yapabiliyor musunuz? Koşer menünüz var mı?

Elimizde bulunan menü örnekleri üzerinden ilerleyerek, misafirlerle görüşüp beklentilerini anladıktan sonra onlara özel menüler oluşturuyoruz. Birbirinden zengin koşer menülerimiz mevcut, hatta zaman zaman diğer otellere de bu konuda danışmanlık veriyoruz. Otelin açılış yılı olan 2001’den beri  pek çok Koşer etkinliğine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz.

Düğün, davet ve organizasyonlarınız ile ilgilenen ekibiniz hakkında bilgi alabilir miyiz?

Deneyimli satış ve operasyon ekibimiz, misafirlerimizin bu çok özel günlerinde yanlarında olmanın bilinciyle unutulmayacak bir davet düzenlemek için titiz ve detaylı bir çalışma yapmaktadır.

 

Düğün organizasyonlarında balo salonu dekorasyonunu siz mi üstleniyorsunuz yoksa anlaşmalı olduğunuz firmalar var mı?

Standart bir masa düzenimiz var. Masa örtüsü, supla seçenekleri, kumaş peçete ve şamdan gibi dekorasyon malzemelerini misafirlerimizin isteği doğrultusunda sağlayabiliyoruz. Davet sahipleri arzu ettikleri dekorasyon, fotoğraf, kamera, müzik ve DJ firmaları ile çalışabiliyorlar. Deneyimlerimize dayanarak tavsiye almak isteyen konuklarımıza da memnuniyetle yardımcı oluyoruz.

 

Otelinizde düğün organizasyonunu gerçekleştiren çiftlere başka ne gibi fırsatlar sunuyorsunuz?

Bünyesinde bulunduğumuz Marriott grubunun milyonlarca üyeye sahip sadakat programı mevcut. Sadece konaklama ve yiyecek - içecek harcamaları ile kısıtlı olmayan “Marriott Rewards” programına davet sahiplerini üye yapabiliyoruz. Gerçekleşen organizasyonlarından puan kazanan üyeler, dünya üzerinde bulunan Ritz-Carlton ve Marriott grubuna ait pek çok otelde bu puanları kullanarak konaklayabiliyor ve diğer imkanlardan da faydalanabiliyor.

 

Ritz-Carlton, Istanbul’u nasıl bir düğün hayal edenlere  önerirsiniz?

Ritz-Carlton markası tüm dünyada hizmet kalitesi ve konuklara unutulmaz anılar biriktirmesini sağlayan “Hanımefendi ve Beyefendi”leri ile öne çıkmaktadır. Organizasyonun kusursuz geçmesini arzu eden, şık fakat herkes tarafından hatırlanacak zarif bir düğüne imza atmak isteyen tüm gelin ve damat adaylarını, onlara özel bir menü ve davet oluşturmak için The Ritz-Carlton, Istanbul’a bekliyoruz.

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün