www.sanatgezgini.com / Haziran sonuna kadar Kanyon’da sanatseverlerle buluşuyor

Miryam ŞULAM
25 Mayıs 2011 Çarşamba

Uzun zamandır internet aracılığı ile çağdaş Türk sanatçılarımızın orijinal eserlerini sanatseverlerle buluşturan www.sanatgezgini.com zaman zaman düzenlediği sergilere, şimdi bir yenisini ekledi. Çağdaş Türk sanatının önde gelen isimlerine ait resim, heykel, fotoğraf, seramik, baskı gibi pek çok kategoride eserin sergilendiği bu karma sergiyi kaçırmayın! Çok farklı fiyat aralıklarında otuza yakın eserden oluşan sergi KANYON Alışveriş Merkezi, G Katı, Vakko koridorunda.

Karma sergide yer alan sanatçılardan bazıları: Adem Genç, Setenay Özbek, Nilgün Sabar, Saim Dursun, Mehmet Kutlu, İzzet Keribar, Rosy Maçoro,  Ledün Nasır, İdil Üstünel, Hüseyin Suna, Cem Sağbil, Ayla Aksungur, İbraim Kaloshi, Devrim Can, Hande Şekerciler.

Sergiyi ziyaret ederken, www.sanatgezgini.com’un kurucuları Tülin Mumyakmaz ve Müge İlgen’e merak ettiklerimizi sorduk.

www.sanatgezgini.com sitesi neler içeriyor?

E-ticaret mantığıyla kurduğumuz site, çağdaş Türk sanatçılarının farklı sanat dallarına ait eserlerinin sergilendiği ve satışının yapıldığı bir sanat platformu. Farkımız, sanat piyasasının katı kurallarını aşamayan ve sistem dışı kalan değerli eserlere imza atmış bir çok sanatçıyı da gün ışığına çıkarıyor olmamız. Sanatseverler, hiç bir galeride bulamayacakları kıymetli eserleri sitemizde bulabilir.

Misyonunuz nedir?

Esnek ödeme seçeneklerimizle, sanatseverlerle değişik sanatçıları bir araya getirip, keyifli bir sanat alışverişine aracı olmak.