Euroleague´de Ergin Ataman ve Panathinaikos´a ceza!

Euroleague yönetimi Ergin Ataman ve takımı Panathinaikos BC´ye Maccabi Tel Aviv´e karşı oynanan play-off serisinde yaşananlar nedeniyle ceza verdi.

Spor
1 Mayıs 2024 Çarşamba

Türk Hava Yolları Euroleague yönetimi Koç Ergin Ataman ve takımı Panathinaikos BC'ye Maccabi Tel Aviv serisinde yaşanan olaylar nedeniyle ceza verdi. Euroleague internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Ergin Ataman'a play-off'lardaki ilk maçta hakem kararlarıyla ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle 30 bin avro, ikinci karşılaşma öncesi medyaya karşı yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle de 5 bin avro para cezası uygun görüldü. Öte yandan Panathinaikos'a play-off ilk müsabakasının ardından hakem performanslarına ilişkin yapılan kulüp açıklamaları sebebiyle 30 bin avro para cezası verildi.

Maccabi Tel Aviv karşısında oynanan ikinci maçı salondan takip eden Panathinaikos BC Başkanı Dimitris Giannakopoulos saha kenarında hakemlere kurduğu baskı ve salonda sigara içmesi ile dikkat çekti. Ayrıca kulüp başkanı bu maçta iki yıl sonra takımını salonda takip etti.

OAKA'da oynanan ilk iki maç sonunda takımlar arasında 1-1'lik bir eşitlik ortaya çıktı. Karşılaşmanın üç ve dördüncü maçları Maccabi Tel Aviv'in ev sahipliğinde Sırbistan'da oynanacak.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün