Bir hastanın ağzından Or Ahayim

Ginger ve Cihan Saçlıoğlu çifti, Balat Or Ahayim Hastanesinde geçirdikleri tedavi süreci sonrasında, hastane yönetime yazdıkları mektubu, Şalom ile paylaştı.

Sağlık
13 Ekim 2021 Çarşamba

“Sayın yetkililer,

Eşimle beraber Özel Balat Hastanesinden taburcu olmaya hazırlanırken size çok özel bir teşekkür mektubu yazmak istedim. İlk ve en önemli olarak bizi zor durumdayken hastaneye hemen kabul ettiğiniz için çok minnettarız.

Gönül rahatlığıyla diyebilirim ki hastaneniz süper, bir numara. Türk ile evli bir Amerikalı kadın olarak neredeyse 50 senedir burada otururken, şimdiye kadar sadece Amerikan Hastanesinde tecrübemiz oldu. O da tabii çok iyi ve önemli bir tıbbi müessese ancak Or Ahayim Hastanesinin de hiç bir şekilde Amerikan Hastanesinin altında kalır bir yeri yok. Hatta birçok yönlerden daha iyi. Doktorların profesyonliği bir yana, hemşireler becerisi ve dikkati de övgüye değer. Personelin tamamı şefkatli ve dostane davranıyor.

Hastanede olmamıza rağmen kendimizi evimizde olduğumuz gibi rahat hissettik. Temizlik standartları çok yüksek; refakatçı yatakları bile gayet rahat.

Yemekler de harika. Haliç’in kenarında, eski İstanbul surlarının yanındaki konumu, güzel bahçesi ve cafesiyle beraber de cabası. Dünyanın başka neresinde bu tarih, bu kültür var? 

Buradan giderken sizleri çok özleyeceğiz, hiç bir zaman unutmayacağız.

En candan dilekler ve sevgimizle,

Ginger ve Cihan Saçlıoğlu”

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün