Uraw Galebe Onarıcı Kremi Nedir? Nasıl Kullanılır? Fiyatı ve Kullanıcı Yorumu?

Sağlık
20 Ocak 2021 Çarşamba

Uraw Galebe onarıcı krem lekeler ve sivilceler üzerinde oldukça etkili bir cilt bakım kremi. Henüz piyasaya çok yeni çıkmış olsa da kullanıcılardan tam not alan Uraw Galebe Onarıcı Kremi sizler için araştırdık ve araştırma yaparken karşımıza çıkan ‘Galebe nedir?’, ‘Galebe Krem yorumları’, ‘Galebe krem fiyat’, ‘Galebe Krem ne kadar?’, ‘Galebe krem şikâyet’, ‘Galebe krem nasıl kullanılır?’ terimlerine istinaden aklınıza takılan ve merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını bulabileceğiniz bu makalemizi kaleme aldık. Eğer siz de Uraw Galebe Onarıcı Kremi kullanıp deneyim sahibi olduysanız, bize kendi yorumlarınızı olumlu veya olumsuz fark etmeksizin yazabilirsiniz. Yazacağınız yorumlara hiçbir şekilde müdahale etmeyeceğimizden emin olabilirsiniz.

Uraw Galebe Onarıcı Kremi Nedir?

Uraw Galebe Onarıcı Krem cilt dokusunda oluşan hasarı kısa süre içerisinde gideren ve cildi onaran, bunun yanında hücre yenilenmesi destekleyen, aktif bileşenleri sayesinde pek çok cilt hastalığına iyi gelen bir bakım kremidir.

Uraw Galebe Onarıcı Kremi Faydaları

-        Akne ve sivilce gibi cilt kusurlarının giderilmesinde ve iyileştirilmesinde etkilidir.

-        Tavsiye edildiği şekilde kullanılması halinde cilt lekelerini gidererek cilt bariyerini güçlendirir.

-        İçerisinde bulunan bitki özleri sayesinde yaraları kısa sürede iyileştirir ve iz bırakmadan tedavi olmasını sağlar.

-        Hücre yenileyici etkisi sayesinde cilt dokusunun gençleşmesini ve elastikiyetini artırır.

-        Egzema ve sedef gibi hastalıklara iyi gelir.

-        Cildi derinlemesine nemlendirerek kuru ciltlerin neme doymasını sağlarken, yağlı ve karma cilt tipine sahip kişilerin ise sebum dengesi destekler.

-        Özellikle kalça ve bacak bölgesinde oluşan selülitlerin giderilmesinde etkilidir.

-        Düzenli kullanılması ve yanında vücut fırçası ile masaj yapılması kaydı ile vücut çatlaklarını giderir.

Uraw Galebe Onarıcı Krem Nasıl Kullanılır?

 

Uraw Galebe Onarıcı Krem, bir miktar parmağa alınarak sorunlu bölgeye masaj yapmak suretiyle uygulanır. Etkisinin artırılması için 4-5 dakika boyunca masaj yapılmalı ve krem cilde nüfuz ettirilmelidir. Uraw Galebe Onarıcı Krem cilt yüzeyinde en az 2 saat kadar tutulmalıdır ve mümkünse gece kullanılmalıdır. Günlük olarak istenilen sıklıkta kullanılabilir.

 

Uraw Galebe Onarıcı Krem Fiyatı

 

40 gramlık tüp ambalaj içerisinde satılan Uraw Galebe Onarıcı Krem için tavsiye edilen satış fiyatı 44 TL’dir. Uraw Kozmetik tarafından satışa sunulan her üründe olduğu gibi dönemsel indirimler de yapılabilmektedir.

 

Uraw Galebe Onarıcı Kullanıcı Yorumları

 

Kullanıcı: Uraw Galebe Onarıcı Kremi çok uzun süredir diye bekliyordum. Çıktığı gün sipariş verdim. Nemlendirmesini ve kokusunu bile çok sevdim diyebilirim. Cilt üzerindeki etkilerini kullanmak için elbette uzun dönemli kullanılmalı.

 

Kullanıcı: Ellerimin üzerindeki küçük güneş lekelerinde denemek istedim ilk önce. Çok ihtimal vermiyordum ama Uraw Galebe Onarıcı Kremi beni çok şaşırttı. Güneş lekeleri öyle kolay kolay geçmez ama bu krem sayesinde geçti. Bu yönüyle mucizevi nitelikte diyebilirim.

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün